![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
POZE
07.01.2011 / 17:30
Citeaza
CUM AS PUTEA SA INCARC POZELE IMI SPUN CA SUNT PREA MARI CA DIMENSIUNE?
08.01.2011 / 13:31
Citeaza
dupa ce am trecut pe chrome postez cam greu retetele. editez de vreo cateva ori pana imi iese.cu pozele nu am probleme,numai cu postatul. Nici copy/paste nici tastatul nu intra din prima.
08.01.2011 / 16:12
Citeazamitinita a spus:
dupa ce am trecut pe chrome postez cam greu retetele. editez de vreo cateva ori pana imi iese.cu pozele nu am probleme,numai cu postatul. Nici copy/paste nici tastatul nu intra din prima.
dar ce iti zice cand nu-ti iese ? eventual daca poti face un printscreen si sa-l trimiti pe email la [email protected]
08.01.2011 / 23:44
Citeazamsyc a spus:
dar ce iti zice cand nu-ti iese ? eventual daca poti face un printscreen si sa-l trimiti pe email la [email protected]
nu-mi zice absolut nimic. Eu postez reteta si cand o salvez nu mai apare modul de preparare sau introducerea,dar de cele mai multe ori modul de preparare.
Si cand tastez sau dau copy/paste vad ca se muta cursorul dar nu apare nici o litera. Cateodata posteaza cateodata nu. Asta de cand sunt pe Chrome. Nu ma deranjeaza ,dar v-am spus ca sa stiti.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
09.01.2011 / 14:10
CiteazaBucataras a spus:
Mitinita, folosesti copy/paste sau scrii tu direct in editor?
am incercat amandoua si acelasi lucru. La urmatoarea reteta incerc cu IE sa vad daca merge.
09.01.2011 / 18:34
Citeaza
Adina, dupa ce dai copy in blog, trece textul respectiv printr-un notepad si apoi paste in editorul din bucataras.
Eu cred ca de vina e culoarea scrisului din blog de la tine. La tine scrisul e de culoare deschisa pe fond inchis, pe bucataras e invers. Textul exista, dar nu se vede.
09.01.2011 / 21:07
Citeazamiha a spus:
Adina, dupa ce dai copy in blog, trece textul respectiv printr-un notepad si apoi paste in editorul din bucataras. Eu cred ca de vina e culoarea scrisului din blog de la tine. La tine scrisul e de culoare deschisa pe fond inchis, pe bucataras e invers. Textul exista, dar nu se vede.
Cred ca ai dreptate cu culoarea,la mine pe blog e deschis. O sa " investighez" cand postez data viitoare si o sa incerc toate posibilitatile, ca aveam probleme si cand tastam,dar nu stiu daca incercasem copy/paste sau nu inainte.
28.09.2022 / 10:30
Citeaza
In cazul in care acestea sunt inregistrate cu mai putin wordle de 2 cm, puteti sa le inchideti prin incarcarea cu unele accesorii, de exemplu, una de tigar sau una de alimente. In cazul in care acestea sunt inregistrate cu mai mult de 2 cm, puteti sa le inchideti prin incarcarea cu unele accesorii, de exemplu, una de tigar sau una de alimente.