![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
CEA MAI ...DULCE CRACIUNITZA!
21.12.2010 / 11:05
Citeaza
buna fetelor!mi-a venit o idee ..ca tot vine Craciunul si toate sunteti frumaose si dulci...ce-ar fi sa alegem pe cea mai dulce Craciunita dintre bucatarasi? ideea mea ar fi ca cele care sunt amatoare sa posteze o poza cu ele...craciunite
doar ca nu prea stiu unde si cum s-ar putea posta aceste poze...ma ajutati voi? astept....amatoarele! cred ca ar fi distractiv...ce ziceti?
22.12.2010 / 11:33
Citeaza
ada imi placee ideea ta....dar nu am de unde lua costum de craciunita
dar interesanta propunerea ta
22.12.2010 / 18:14
Citeazaadasev12 a spus:
buna fetelor!mi-a venit o idee ..ca tot vine Craciunul si toate sunteti frumaose si dulci...ce-ar fi sa alegem pe cea mai dulce Craciunita dintre bucatarasi? ideea mea ar fi ca cele care sunt amatoare sa posteze o poza cu ele...craciunite doar ca nu prea stiu unde si cum s-ar putea posta aceste poze...ma ajutati voi? astept....amatoarele! cred ca ar fi distractiv...ce ziceti?
nici eu n-am costum,numai caciula fetitei mele,dar vreau sa fiu in juriu!
23.12.2010 / 17:08
Citeazarocsi_1612 a spus:
ada imi placee ideea ta....dar nu am de unde lua costum de craciunita dar interesanta propunerea ta
PAI NU TREBUIE COSTUM...CINE ARE?? O CACIULITA AJUNGE...SAU CEVA ROSU...ORICUM ROCSI TU ESTI F SIMPATICA...CU SAU FARA COSTUM...NUMAI CA VAD CA NU PREA SUNT ....AMATOARE...
23.12.2010 / 21:50
Citeaza
da nu stiu de ce...poate ca nici nu au intrat fetele pe aici...sau mai degraba ar trebui intai sa vorbesti cu sefu
Recomandari pentru tine si casa ta
29.12.2010 / 00:24
Citeazarocsi_1612 a spus:
da nu stiu de ce...poate ca nici nu au intrat fetele pe aici...sau mai degraba ar trebui intai sa vorbesti cu sefu
Eu mai am poze in aparat, de descarcat, de dinainte de Craciun. Pana imi fac poza Craciunita ( sau Craciunoaie?
![]()
) , pana descarc, pana postez...ma apuca Boboteaza.
Oricum, e o idee faina.
29.12.2010 / 09:23
Citeaza
uite ca nici eu nu intrasem pe aici si doar se stie ca-s cea mai dulce
faina ideea
29.12.2010 / 09:51
Citeaza
eu merg cu Gaby-n mână...
pardon, adică eu sunt cea mai tare Crăciuniţă---
gata!
ce mi se dă drept premiu??? praful de pe tobă??
29.12.2010 / 10:43
Citeazaionix a spus:
eu merg cu Gaby-n mână... pardon, adică eu sunt cea mai tare Crăciuniţă--- gata! ce mi se dă drept premiu??? praful de pe tobă??
Timp de 1 an de zile o sa tina Supremu' poza ta in portofel.
29.12.2010 / 10:44
Citeazagaby_d a spus:
uite ca nici eu nu intrasem pe aici si doar se stie ca-s cea mai dulce faina ideea
Mai da si tu cu niste apa, sa nu te-nclei.
29.12.2010 / 11:25
Citeaza
mai fetelor mai...nu v amai certati....eu deja am fost desemnata cea mai frumoasa craciunita..ca sunt tinerica,fasneata,gospodina,devreme acasa si modesta sa stiti(nu eu am scris ce cititi acum
)...asa ca voi luati mentiunile