![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
PROBLEME
11.12.2010 / 16:03
Citeaza
Nu stiu in ce categorie sa incadrez intrebarea mea, asa ca fac o rubrica noua, va rog, cine-mi poate raspunde de ce nu reusesc sa incarc poze la reteta, nu-mi da voie, am incercat de 4 ori deja, cand dau sa incarc poza, ma scoate de pe net....ajutati-ma....please!!!!!!!!!!!!
11.12.2010 / 18:45
Citeaza
Mie mi s-a intamplat asa cand am pus pozele mai mari decat este permis...atunci le-am micsorat si am putut sa le salvez...sper sa te ajute....
13.12.2010 / 22:45
Citeazaadasev12 a spus:
Nu stiu in ce categorie sa incadrez intrebarea mea, asa ca fac o rubrica noua, va rog, cine-mi poate raspunde de ce nu reusesc sa incarc poze la reteta, nu-mi da voie, am incercat de 4 ori deja, cand dau sa incarc poza, ma scoate de pe net....ajutati-ma....please!!!!!!!!!!!!
Incearca sa le deschizi cu microsoft office picture manager, apoi mergi la edit picture si ii dai resize in format document small: 800:600px. Sigur va merge asa. Bafta!
17.12.2010 / 21:22
Citeaza
am reusit pana la urma sa le incarc, dar fff greu...si nu din cauza dimeniunii...le-am micsorat si tot proleme am avut...habar n-am de ce, pana acum nu am avut . multumesc oricum fetelor!
30.12.2010 / 14:45
Citeaza
Nu stiu de ce nu reusesc sa incarc si pozele de la retele mele desi sunt in format JPG, le-am micsorat mult sub 1 Mb , sunt la 270 Ko, am setat si latimea la sub 800 recomadata..Chiar nu stiu ce as putea sa mai fac. Multumesc in avans .
Recomandari pentru tine si casa ta
Vas cuptor, capac, fonta emailata,4.7L,rotund, portocaliu
31.12.2010 / 09:18
Citeaza
Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema.....se incarca foarte greu...sau deloc....Credeam ca netul sau laptopul meu sunt de vina, dar acum vad sa mai sunt si alte sesizari....
04.01.2011 / 17:33
Citeaza
Eu am din nou aceasi problema, pozele cu latime mica, 765 cu 139 Ko ...mai incerc mai tarziu .
04.01.2011 / 22:48
Citeaza
eu postez intai reteta pe blog,acolo se auto fixeaza marimea la poza.O copiez pe calculator si o pun aici,gata micsorata.
05.01.2011 / 16:02
Am primit un mail cu acest mesaj...si daca o fi adevarat...e bine de stiut.
Pentru calculatorul tau si al meu, fa sa circule acest sfat catre prietenii tai, familie, contacte!!
In urmatoarele zile fii atent: nu deschide nici un mesaj avand un fisier atasat numit: Actualizarea windows live, indiferent cine este cel care ti-l trimite. Este un virus care arde intregul hard disc. Acest virus va veni de la o persoana cunoscuta pe care tu o ai in lista de adrese. Acesta-i motivul pentru care trebuie sa trimiti acest mesaj tuturor contactelor tale.
Daca primesti mesajul numit: Actualizarea windows live, chiar daca este trimis de un prieten, nu-l deschide si opreste-ti imediat calculatorul. Este cel mai rau virus anuntat de CNN. El a fost clasat de Microsoft drept virusul cel mai distructiv .
Acest virus a fost descoperit ieri dupa-amiaza de catre Mc Afee, iar el n-a avut posibilitatea de a face reparatia pentru acest gen de virus. El distruge
pur si simplu Sectorul Zero al hard discului.
Aminteste-ti: daca trimiti mesajul cunostintelor tale, asta ne va avantaja pe toti.
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de lia
Ultima editare: 05.01.2011 16:03:55