![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
BUBULINA NU MAI E:((
19.11.2010 / 08:26
18 Noiembrie :
Ma indrept in zbor spre cer, sa cant si sa dansez impreuna cu ingerasii… Imi pare rau ca va las. Va rog sa aveti grija de mamica mea!Va iubesc!
Ieri s-a stins din viata bubulina noastra mica....:(
Avea doar 2 anisori, la 11 luni a fost diacnosticata cu Leucemie acuta limfoblastica fenotip B
Puteti citii aici intreaga ei poveste.
Mamica ei are nevoie de noi pentru a aduce trupul neinsufletit al printesei acasa :((...nu asa trebuia sa se intoarca acasa, insa viata este atat de crunta uneori incat nu mai putem face nimic, putem ajuta aceasta mamica cu sufletul sfasiat de durere donand niste banuti .
Haideti sa punem mana de la mana si sa ajutam aceasta biata mamica, cu cat putem fiecare.
Puteti face donatii la orice sucursala BRD in urmatorul cont:
Zamfirache Adina Nicoleta (mama):
RO 63 BRDE 140 SV 65812091400 LEI
RO51 BRDE 140 SV 91241851400 EURO
Sucursala BRD Mihail Kogalniceanu, Bd. Tudor Vladimirescu nr.1
Swift: BRDEROBUVa multumesc din suflet!
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de pusikmea
Ultima editare: 19.11.2010 11:02:30
19.11.2010 / 11:41
Citeaza
Danuta plang si sincer nu stiu ce sa zic ,citind acest articol despre acel ingeras mic si dulce.Nu ma pot opri din plans,nu se poate exprima durerea in cuvinte.E ceva ............foarte greu de descris in cuvinte,cand o mama isi imnormanteaza copilu,este ceva ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ce simti ca te sfasie ,ca isi i-a orice putere ,ca nu mai vrei sa traiasti ........................foarte foarte trist si dureros dar adevarat.Sincer din tot sufletu imi pare tare rau pentru micuta Bululina,cat despre mama si familia ei sincer,sper din tot sufletu sa-i intareasca Bunul Dumnezeu si sa poate trece peste nenorocire.Sincere condoleante familiei
19.11.2010 / 11:47
Citeaza
si eu plang de aseara intr-una nadina....ce-o fi in sufletul mamicii ei...doamneee......incep sa vad viata cu alti ochi, vorbeam cu doru aseara si am ajuns la concluzia ca punem accent pe toate nimicurile si ne suparam din orice, in loc sa profitam la maxim de clipele petrecute alaturi de cei dragi, pentru ca e atat de scurta viata :(............
19.11.2010 / 11:52
Citeaza
Nu am cuvinte....
plang,plang si doar atat...trist,foarte trist....nu exista durere mai mare decat aceea de a-ti inmormanta copilul...Doamne,ce crunt...nu mai pot scrie nimic...Dumnezeu s-o odihneasca in pace....;ingeras micut si nevinovat!!!!haideti sa ajutam asa cum putem,insa durerea din sufletul celor care raman fara ingerasul lor este sfasietoate....ooofff,cata durere....
19.11.2010 / 13:52
Citeaza
Cel mai greu lucru din lume...nimic nu poate fi mai greu pentru o mama decat sa-si piarda comoara
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS006X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
19.11.2010 / 19:35
Citeaza
eu nici de titlu n-am putut trece...speram ca totusi sa fie vorba de un catelus...of,de ce se intampla asemenea lucruri.
Condoleante familiei si sper sa nu stiu niciodata ce e in sufletul mamei Bubulinei.Putere sa treaca peste acest moment dureros si sa nu uite ca ingerasul lor e acolo sus si se uita la ei.Eu o vad zambind...
22.11.2010 / 23:17
Citeaza
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aibe grija de ea acolo unde e ,sigur s-a transformat intr-un mic inceras care acum ajuta alte suflete ,
condoleante familiei......
26.11.2010 / 13:53
Citeaza
Offf, e cumplit....Groaznic si cate asemenea cazuri, cati copilasi mor nevinovati...