modules/forum/post.tpl

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

31.07.2010 / 20:43

Nick: Oana
Bucataras Suprem
Bucataras din: 18.12.2008
Retete: 1115
Scrie-i mesaj privat

Simona si George sunt doi oameni minunati, o familie cu frica lui Dumnezeu, mult bun simt si inimi mari. Au ajutat de-a lungul vremii foarte multa lume, n-au cerut niciodata ajutorul nimanui si nimic de la nimeni. Au sperat cu tarie ca medicii din le pot ajuta copilul si au mers inainte urmandu-si cauza in care au crezut.

"Simona si George sunt doi oameni minunati, o familie cu frica lui Dumnezeu, mult bun simt si inimi mari. Au ajutat de-a lungul vremii foarte multa lume, n-au cerut niciodata ajutorul nimanui si nimic de la nimeni. Au sperat cu tarie ca medicii din Romania le pot ajuta copilul si au mers inainte urmandu-si cauza in care au crezut.

Aceasta este povestea unui sufletel de nici 6 luni care are nevoie acum de ajutorul nostru. Se estimeaza ca in total costul operatiei de transplant hepatic va ajunge pana la 100 000 euro. Este mult, stim…dar din mic se face mare si cei slabi, daca se unesc puternici vor fi."

Pe Simo unii dintre voi o stiti, este bucatarasa noastra draga din Brasov...haideti sa ne rugam impreuna pentru Micu!

Cititi povestea aici:

http://bebesiluan.blogspot.com/

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 01.08.2010 00:55:45

Citeaza

01.08.2010 / 03:08

Nick: nadina73
Bucataras talentat
Bucataras din: 19.02.2010
Retete: 746
Scrie-i mesaj privat

Oana am citit acest mesaj cu ochii plini de lacrimii si nu pot sa exprim ce am simtit in acel moment,cand am citit ,este groaznic sa sti ca viata copilului tau este in pericol iar  tu ca om este neputincios in fata lui Dumnezeu.Este grozav ce vrei sa faci Oana si sa ajuti acest  mic ingeras,sper din tot sufletu sa se stanga acei bani si sa contribuim si noi cu cat  putem ,un cent in plus o sansa in plus.Esti minunata Oana O sa iau legatura cu familia mea din tara de aici e mai greu cu transferu bancar ,dar sper sa reusim toti impreuna sa salvam viata acelui mic ingeras.Doamne ajuta.

Citeaza

01.08.2010 / 19:02

Bucataras Suprem
Scrie-i mesaj privat

Multumesc Nadina! E groaznic, mai ales ca o stiu pe Simo de 3 ani...a fost cu noi la infiintarea Bucatarasului, posta retete, e minunata! pana acum cand se lupta pentru Micutul lor...

Citeaza

01.08.2010 / 22:35

Nick: LALY
Bucataras incepator
Bucataras din: 15.04.2010
Retete: 184
Scrie-i mesaj privat

Oana,si eu am citit cu durere in suflet mesajul.Nimeni nu cred ca poate intelege,cum de se intampla asa ceva.Cum un parinte poate privi neputincios la suferinta copilului.Asa cum spunea si Nadina,orice banut conteaza enorm de mult.Daca am putea face intr-un fel ca fiecare mesaj citit sa poata aduce familie un banut,eu zic sa incercam.Oricum Dumnezeu este mare si nu cred ca va permite sa se intample ceva rau.Dar viata are si urcusuri si coborasuri,suntem testati intr-un fel.Asa ca nu putem decat sa ne rugam pentru micutul Siluan.

Citeaza

02.08.2010 / 00:19

Nick: mihaelar63
Bucataras Suprem
Bucataras din: 11.12.2009
Retete: 1926
Scrie-i mesaj privat

.Cata suferinta in ochii unui sufletel , din adancul sufletului nostru de mame sa-i intindem mana sa-l ajutam sa urce spre viata ,.

Citeaza

02.08.2010 / 13:40

Nick: pusikmea
Bucataras senzational
Bucataras din: 27.02.2010
Retete: 696
Scrie-i mesaj privat

Doamne ajuta-l sa se faca bine, eu inca nu ma pot oprii din plans:(am intrat pe blog, am vazut pozele cu el, un suflet nevinovat, un ingeras care a suferit inca de cand s-a nascut, sa speram ca punand mana de la mana il vom putea ajuta, iar pentru simona sa ne rugam sa poata face fata si sa treaca cu bine peste tot.

Doamne ajuta!

Citeaza

04.08.2010 / 19:21

Nick: SERENA
Bucataras incepator
Bucataras din: 04.08.2010
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Oana, sunt Alina, am reusit sa deschidem subiect pe DC, la umanitare. Daca poti tu, sa pui link aici...

Citeaza

04.08.2010 / 22:50

Bucataras Suprem
Scrie-i mesaj privat

Multumesc Alina

Dragelor, aici este subiectul umanitar deschis pentru Siluan, haideti sa-l ajutam impreuna si sa ne rugam pentru el!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 05.08.2010 07:40:23

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

ULTIMELE COMENTARII