![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
15.07.2010 / 20:25
Citeazamsyc a spus:
slabutz ... try again
de ce-i slabutz? am facut punctaj mic? nu tind catre culmi inalte, ma multumesc si cu putin
16.07.2010 / 17:41
Citeaza
Explicatia e in bancul de mai jos:
O sotie insarcinata se trezeste in miez de noapte: "Barbate, am pofta sa mananc melci!". Omu' se da jos din pat, se imbraca si pleaca. Gaseste cativa melci in parc, ii baga in buzunar, dar pe drumul de intoarcere se intalneste cu o fosta iubita, care-l invita la ea acasa pentru o partida de sex. Barbatul termina escapada abia in zori, isi trage repede hainele pe el si-o ia la fuga spre casa. Cand ajunge in fata usii, scoate melcii din buzunar si ii pune jos, pe pres.
Nevasta il ia din voleu: "Unde ai umblat pana la ora asta, nenorocitule?"
El, uitandu-se catre melci: "Hai, baieti, hai! Hai, ca mai aveti un pic!"
16.07.2010 / 18:12
CiteazaCatalin a spus:
Explicatia e in bancul de mai jos: O sotie insarcinata se trezeste in miez de noapte: "Barbate, am pofta sa mananc melci!". Omu' se da jos din pat, se imbraca si pleaca. Gaseste cativa melci in parc, ii baga in buzunar, dar pe drumul de intoarcere se intalneste cu o fosta iubita, care-l invita la ea acasa pentru o partida de sex. Barbatul termina escapada abia in zori, isi trage repede hainele pe el si-o ia la fuga spre casa. Cand ajunge in fata usii, scoate melcii din buzunar si ii pune jos, pe pres. Nevasta il ia din voleu: "Unde ai umblat pana la ora asta, nenorocitule?" El, uitandu-se catre melci: "Hai, baieti, hai! Hai, ca mai aveti un pic!"
Supeeeer!!!!
Recomandari pentru tine si casa ta
20.07.2010 / 00:54
Citeaza
Ia uite ce distractie pe aici. Cum adica ce face melcul? Merge pe marginea unui drum.
28.07.2010 / 17:29
Citeazagaby_d a spus:
. eu stiu Inuco, da-s cuminte
Da' eu tot nu stiu ce face melcul ala al tau.....sau e mort deja? :)))