Colt pentru cei care n-au somn
11.03.2010 / 13:20
Nick: gospodinadecrizaScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.02.2010
Retete: 11
Citeaza
Si tu tot in papuci dormi?
11.03.2010 / 17:30
Citeazagospodinadecriza a spus:
Si tu tot in papuci dormi?
cam asa ceva,dorm mai mult in picioare decat in pattu ai vazut ca asta a devenit doar rubrica mea si a ta?suntem singurele insomniace
11.03.2010 / 21:58
Bucataras incepator
Citeazaela a spus:
cam asa ceva,dorm mai mult in picioare decat in pat tu ai vazut ca asta a devenit doar rubrica mea si a ta?suntem singurele insomniace
Si eu ma gandeam la asta, azi! Nu mai intra nimeni aici! Si zau ca atunci cand sunt adormita nu reactionez!
11.03.2010 / 22:19
Si eu ma gandeam la asta, azi! Nu mai intra nimeni aici! Si zau ca atunci cand sunt adormita nu reactionez!
mai,am speriat site-ul,nu mai intra nimeni aici,nici bucataras nu se mai risca
11.03.2010 / 22:55
Bucataras incepator
Citeaza
Eu zic sa facem un concurs. Sa ne gandim la o tema. Cine intra primul, cine intra si lasa un comentariu, cine baga comentariu la 16h...mai gandeste-te si tu.
Ca premiu, ce sa oferim?
Recomandari pentru tine si casa ta
11.03.2010 / 23:18
Eu zic sa facem un concurs. Sa ne gandim la o tema. Cine intra primul, cine intra si lasa un comentariu, cine baga comentariu la 16h...mai gandeste-te si tu. Ca premiu, ce sa oferim?
ii facem concurenta la supremu' cu concursurile?ne bate
12.03.2010 / 07:37
Bucataras incepator
Citeaza
Atunci, hai sa ne schimbam locul! Unde sa mergem?
12.03.2010 / 09:37
CiteazaBucataras a spus:
hai, ma, inventati un concurs ca va sustin .
hai ca s-a riscat bucataras si a intrat aici,ne-a prins,dar nu ne bate,ne sustine,avem noroc
13.03.2010 / 03:56
Bucataras incepator
CiteazaBucataras a spus:
hai, ma, inventati un concurs ca va sustin .
Concursul era sa apara un concurent care sa castige concursul de la 4 dimineata. E cineva pe aici sau sunt singura?
Dupa un somn odihnitor, ca la carte: culcat la 22 h, m-am trezit la 3,30. Si, cand sa deschid calculatorul, ce sa vad, ora 3,45. Deci,razind, am venit la colt.
Si, se pare, de fapt, e mai mult o certitudine, ca voi castiga a doua oara! Sper sa functioneze ceasul corect, sa nu fie nevoie sa va acuz ca ati masluit ora, sa acuz jurizarea, televotingul si sa-mi strig nemultumirea, din senin, pe alte site-uri culinare!
DEci, mai am 5 minute. Nu a aparut nimeni. Nici macar Ela. Cred ca s-a culcat la 3. Pacat. Ar fi fost momentul ideal pentru o confruntare, intre amfitrioanele acestui colt.
MAi sunt 3 minute. La 3,59 trimit! Intre noi fie vorba, ar fi al doilea concurs la care nu primesc nici un premiu. Asta e destinul meu , de GDC.
Gata, trimit! Crunt destin!
13.03.2010 / 03:57
Bucataras incepator
Concursul era sa apara un concurent care sa castige concursul de la 4 dimineata. E cineva pe aici sau sunt singura? Dupa un somn odihnitor, ca la carte: culcat la 22 h, m-am trezit la 3,30. Si, cand sa deschid calculatorul, ce sa vad, ora 3,45. Deci,razind, am venit la colt. Si, se pare, de fapt, e mai mult o certitudine, ca voi castiga a doua oara! Sper sa functioneze ceasul corect, sa nu fie nevoie sa va acuz ca ati masluit ora, sa acuz jurizarea, televotingul si sa-mi strig nemultumirea, din senin, pe alte site-uri culinare! DEci, mai am 5 minute. Nu a aparut nimeni. Nici macar Ela. Cred ca s-a culcat la 3. Pacat. Ar fi fost momentul ideal pentru o confruntare, intre amfitrioanele acestui colt. MAi sunt 3 minute. La 3,59 trimit! Intre noi fie vorba, ar fi al doilea concurs la care nu primesc nici un premiu. Asta e destinul meu , de GDC. Gata, trimit! Crunt destin!
Am invinsssss!Jos concurenta!
13.03.2010 / 03:59
Bucataras incepator
Citeaza
Apare mesajul cu 2 minute mai devreme! DEci, nu ma pot abtine sa nu acuz...sistemul de afisaj al orei. Sau al meu e cu 2 inainte!
Mai trimit unul!
13.03.2010 / 04:00
Bucataras incepator
Citeaza
Vreau perfectiune. LA 4. DEci, la si 3, mai trimit unul!
Gata! Send!
13.03.2010 / 11:15
gospodinadecriza a spus:
Concursul era sa apara un concurent care sa castige concursul de la 4 dimineata. E cineva pe aici sau sunt singura? Dupa un somn odihnitor, ca la carte: culcat la 22 h, m-am trezit la 3,30. Si, cand sa deschid calculatorul, ce sa vad, ora 3,45. Deci,razind, am venit la colt. Si, se pare, de fapt, e mai mult o certitudine, ca voi castiga a doua oara! Sper sa functioneze ceasul corect, sa nu fie nevoie sa va acuz ca ati masluit ora, sa acuz jurizarea, televotingul si sa-mi strig nemultumirea, din senin, pe alte site-uri culinare! DEci, mai am 5 minute. Nu a aparut nimeni. Nici macar Ela. Cred ca s-a culcat la 3. Pacat. Ar fi fost momentul ideal pentru o confruntare, intre amfitrioanele acestui colt. MAi sunt 3 minute. La 3,59 trimit! Intre noi fie vorba, ar fi al doilea concurs la care nu primesc nici un premiu. Asta e destinul meu , de GDC. Gata, trimit! Crunt destin!
m-ai nimerit la 3m-am culcat si eu....bravo castigatoarei....aplauze,astea sigur primestide restul premiului se ocupa bucatarasulvezi ca eu pe la 1,30 bantuiam pe la noul topic ,,ce face fetele'' hai sa mai schimbam camera
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 13.03.2010 11:17:14
13.03.2010 / 22:28
Vreau perfectiune. LA 4. DEci, la si 3, mai trimit unul! Gata! Send!
Belea esti fata!
Daca s-ar face un concurs adevarat, ai fi castigatoare fara dubii. Pe mine m-ai pierdut de concurent, la ora 4 nu-mi doresc decat sa dorm.