modules/forum/post.tpl

Sa ne cunoastem mai bine...on-line :)

28.04.2010 / 16:00

Nick: Adinuta
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.09.2009
Retete: 54
Scrie-i mesaj privat

Dragele mele, poate ati observat ca acum avem posibilitatea de a da share pe facebook si twitter la retete. Eu chiar acum cateva zile am pus pe pagina mea (de facebook) link catre reteta de paine cu sfecla a lui Janet si niste prietene chiar au in plan sa o incerce dupa ce au vazut-o   eu pana acum am dibuit-o doar pe Miha si Gaby pe facebook, dar daca printre voi mai sunt care au pagina de facebook si vreti sa ne intalnim si acolo, ar fi frumos :) ce ziceti? De asemenea, daca mai aveti pagini personale, bloguri, in afara de cele culinare pe care ati vrea sa le citim si noi, sa ne cunoastem mai bine, ati putea lasa aici un link. Ma gandesc ca in afara de bucatarit, fiecare are si alte preocupari ce ne contureaza personalitatea...ce ziceti, ne intalnim? :)

Citeaza

28.04.2010 / 16:35

Nick: ionix
Bucataras incepator
Bucataras din: 03.09.2009
Retete: 353
Scrie-i mesaj privat

Adinuta a spus:

Dragele mele, poate ati observat ca acum avem posibilitatea de a da share pe facebook si twitter la retete. Eu chiar acum cateva zile am pus pe pagina mea (de facebook) link catre reteta de paine cu sfecla a lui Janet si niste prietene chiar au in plan sa o incerce dupa ce au vazut-o   eu pana acum am dibuit-o doar pe Miha si Gaby pe facebook, dar daca printre voi mai sunt care au pagina de facebook si vreti sa ne intalnim si acolo, ar fi frumos :) ce ziceti? De asemenea, daca mai aveti pagini personale, bloguri, in afara de cele culinare pe care ati vrea sa le citim si noi, sa ne cunoastem mai bine, ati putea lasa aici un link. Ma gandesc ca in afara de bucatarit, fiecare are si alte preocupari ce ne contureaza personalitatea...ce ziceti, ne intalnim? :)

buey, si eu am facebook... eu nu-mi dau seama care esti

Citeaza

28.04.2010 / 18:05

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Eu inca nu mi-am descalcit urechile in Facebook.

Citeaza

28.04.2010 / 19:08

Nick: rivka
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.08.2009
Retete: 130
Scrie-i mesaj privat

adinuta eu nu am facebook si nici nu-mi fac :) dar daca vrei iti las adresa de msn pe privat.

Citeaza

28.04.2010 / 20:19

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

miha a spus:

Eu inca nu mi-am descalcit urechile in Facebook.

nici eu,MIHA,aveam odata 18cereridar daca nu stiam unde sa ma uit.important e ca am cont))

Citeaza

29.04.2010 / 00:02

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

ionix a spus:

buey, si eu am facebook... eu nu-mi dau seama care esti

ionix, daca le ai la "friends" pe Miha si Gaby, ma poti gasi la ele in lista: Adina Nistor

Citeaza

29.04.2010 / 00:04

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

rivka a spus:

adinuta eu nu am facebook si nici nu-mi fac :) dar daca vrei iti las adresa de msn pe privat.

rivka, si eu ziceam ca nu imi fac pana am plecat din tara si m-au batut prietenii la cap sa imi fac cont macar sa vad ce fac ei. Ce-i drept, nu petrec mult timp pe-acolo, dar am descoperit ca e util cand vrei sa trimiti un mesaj cuiva caruia nu ii ai adresa de email de exemplu, sau sa schimbi o vorba cu un fost coleg de facultate. Nici blog n-ai?

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

Panacris

2074 puncte