![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
retete furate
20.04.2010 / 10:22
blog cu retete furate,egospodina.blogspot.com/
fetelor uitati-va si voi poate va recunoasteti retetele, eu am dat de retetele lui anastasia, sandytza.
se pare ca pesroana care a facut acest blog nu s-a deranjat nici macar sa taie semnaturile de pe poze.
mare rusine!!!!
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de pusikmea
Ultima editare: 20.04.2010 10:24:42
20.04.2010 / 10:49
Citeaza
Is retete copiate din gustos.ro
Care o fi motivatia acestui blog numa persoana ce l-a facut o stie. Dar mi se pare de toata jena sa faci un blog asa de aiurea, sa-l umpli cu retete deja publicate.
20.04.2010 / 11:13
Citeazamiha a spus:
Is retete copiate din gustos.ro Care o fi motivatia acestui blog numa persoana ce l-a facut o stie. Dar mi se pare de toata jena sa faci un blog asa de aiurea, sa-l umpli cu retete deja publicate.
da, miha de pe gustos. ro sunt, nu stiu cu ce le incalzeste pe aceste persoane care fac asa ceva si din pacate sunt f multe
20.04.2010 / 11:54
da fetelor, sunt retete furate, i-am scris comentari si eu si alte fete dar vad ca nu are nici o problema, mai sunt inca 2 bloguri similare
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de diana_k
Ultima editare: 20.04.2010 11:56:45
20.04.2010 / 12:45
Citeaza
ce porcarie! as intelege sa fie cu acordul autorilor retetelor, adica sa creeze un nou site culinar unde sa posteze mai multi bloggeri, dar am inteles ca apar unele retete cu nume de autor diferit si pe poza scrie numele autorului adevarat, o mare varza! chiar nu se pot lua masuri impotriva acestor fraude? legal ma refer?
Recomandari pentru tine si casa ta
20.04.2010 / 12:59
Citeaza
Pana una alta s-ar putea face o reclamatie la Google. Cu cat mai multe cu atat mai bine.
20.04.2010 / 13:04
Citeaza
mie nu mi-e de reteta, oricum foarte foarte rar retete originale care nu sunt preluate de pe un site pe altul, mie mi-e de poze,.acolo chiar e munca cuiva
20.04.2010 / 13:44
Citeaza
Si eu am avut ceva incident cu reteta furata de la mine si pusa pe ceva site din Republica Moldova, Anastasia m-a atentionat. Pe blogul asta nici nu m-am uitat ca ma enerveaza sa stau sa rasfoiesc un blog cu retete furate
. Nu la google trebuie facuta reclamatie ca nu are nici o legatura cu furtul datelor, teoretic aceastea sunt date prorejate din punct de vedere juridic de drepturile de autor .....deci este furt de proprietate intelectuala ( asa cum scrie jos la fiecare blob este "protejat" de legea copyrighte -ului si toate drepturile sunt rezervate persoanei respective) . Sincer nu stiu in Romania cat de serios te-ar lua cineva in sema cand ai reclama autoritatilor competente asa ceva dar merita incercat.
20.04.2010 / 13:58
Citeaza
Silvia, uite aici...http://www.google.com/blogger_dmca.html Google solutioneaza si problemele aparute in ceea ce priveste copyright-ul.
20.04.2010 / 14:50
Citeaza
A super ok deci si-au facut ei serviciu de protectie a copyrighted-ului super, pai acolo trebuie semnalat.
05.05.2010 / 11:30
Citeaza
Eu am apelat la google cand am fost in aceasta situatie si chiar au somat furaciosul, care evident a sters poza cu pricina. Asa ca apelati cu incredere la Google!
Ofer consiliere
05.05.2010 / 11:30
Citeaza
Eu am apelat la google cand am fost in aceasta situatie si chiar au somat furaciosul, care evident a sters poza cu pricina. Asa ca apelati cu incredere la Google!
Ofer consiliere