modules/forum/post.tpl

Ce face fetele?

12.03.2010 / 22:19

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 936
Scrie-i mesaj privat

Aici am deschis un topic in care sa vorbim de toate. In functie de starea de moment a fiecaruia. Buey, la misto am facut dezacordul din titlu, nu-s chiar analfabet  :)). Deci, oricind simtiti nevoia sa spuneti ce faceti, va astept aici :D. Si voi spune si eu, chiar daca nu-s fata

Citeaza

12.03.2010 / 22:44

Nick: rivka
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.08.2009
Retete: 130
Scrie-i mesaj privat

ma iubeste femeile si e moarte dupe mine toate ma cere toate ma vrea...asa si tu in titlu haha

Citeaza

12.03.2010 / 23:54

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Eu la intrebarea asta standard am un raspuns standard. Dar nu-l spun aici ca doar m-is ( a se citi "miss", daaa? ) doamna serioasa.

In alta ordine de idei, acum  chiar acum, nu fac nimic, doar stau in fund pe scaun si ma gandesc daca sa ma duc sau nu la culcare.

Citeaza

13.03.2010 / 01:34

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

Aici am deschis un topic in care sa vorbim de toate. In functie de starea de moment a fiecaruia. Buey, la misto am facut dezacordul din titlu, nu-s chiar analfabet  :)). Deci, oricind simtiti nevoia sa spuneti ce faceti, va astept aici :D. Si voi spune si eu, chiar daca nu-s fata

bucatarasul nostru a dat in mintea fetelordar a venit la fix rubrica asta,sunt intr-o stare de spirit tare nenorocita,sunt rupta de oboseala,ma doare capul,as vrea sa dorm dar nu reusesc asa ca m-am dat jos din pat,am deschis laptop-ul si am dat cu ochii de rubrica asta ,am citit ce s-a scris pe aici si am inceput sa rad si intr-o clipa am uitat in ce stare jalnica eram...multumesc,bucataras,multumesc Miha care are mereu un stil care te face sa razi de fiecare data cand ii citesti randurile...rasul parca ingrasa si el,nu?la fel ca si dulciurile facute de ea

Citeaza

13.03.2010 / 11:52

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

io am facut o torttila spaniola destul de apreciata, iar acum ma duc sa pun premiile la posta :). in plus, stau in cumpana daca sa mergem la Alice in tara minunilor. Sincer, tot in aceste momente ma mustra constiinta ca platesc degeaba abonamentul la sala. nah, ca m-am spovedit

Citeaza

13.03.2010 / 12:12

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

io am facut o torttila spaniola destul de apreciata, iar acum ma duc sa pun premiile la posta :). in plus, stau in cumpana daca sa mergem la Alice in tara minunilor. Sincer, tot in aceste momente ma mustra constiinta ca platesc degeaba abonamentul la sala. nah, ca m-am spovedit

bucataras intre fete se poate face si o spovedaniesotul meu ma tot trimite la sala,poate imi dai mie abonamentul tausau facem cu randul si folosim doar unul nu mai dam banii aiurea pe doua abonamente

Citeaza

13.03.2010 / 12:24

Bucataras suprem
Scrie-i mesaj privat

pai, daca alergi de la timisoara pina in fata salii din bucuresti si inapoi, nu-ti mai trebuie abonamentul meu

Citeaza

13.03.2010 / 12:36

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

pai, daca alergi de la timisoara pina in fata salii din bucuresti si inapoi, nu-ti mai trebuie abonamentul meu

atunci o sa am nevoie de unul la pompele funebre

Citeaza

13.03.2010 / 13:44

Nick: Adinuta
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.09.2009
Retete: 54
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

in ce cumpana stai?? treci si du copiii la Alice!!hai mah, e frumos!! tu daca te simti prea matur, stai in fata salii cu o punga de popcorn, dar lasa copiii sa vada!!

Citeaza

13.03.2010 / 13:46

Nick: Adinuta
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.09.2009
Retete: 54
Scrie-i mesaj privat

miha a spus:

Eu la intrebarea asta standard am un raspuns standard. Dar nu-l spun aici ca doar m-is ( a se citi "miss", daaa? ) doamna serioasa. In alta ordine de idei, acum  chiar acum, nu fac nimic, doar stau in fund pe scaun si ma gandesc daca sa ma duc sau nu la culcare.

Miha, observ ca te-ai facut iar "serioasa": unde-ti sunt cositele blonde pentru care ai primit atatea laude?

Citeaza

13.03.2010 / 16:30

Bucataras Suprem
Scrie-i mesaj privat

Adinuta a spus:

Miha, observ ca te-ai facut iar "serioasa": unde-ti sunt cositele blonde pentru care ai primit atatea laude?

Mai, am incercat eu sa fac pe-a blonda , dar cica nu ma prinde.

Citeaza

13.03.2010 / 16:32

Bucataras Suprem
Scrie-i mesaj privat

In alta ordine de idei, eu am o intrebare care ma macina de fo doo zile...pe unde oare-mi umbla nevasta Ionix? Sau eu eram nevasta?

Citeaza

13.03.2010 / 16:45

Nick: rivka
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.08.2009
Retete: 130
Scrie-i mesaj privat

cel mai bine iti sta cu parul scurt tie!si nevopsit.

ionix e a mea !

sa fiu in topic eu tocmai am facut niste prajiturele caci altceva nu am de facut sotul la servici, afara frig, ploua...

dar mi-e lene sa micsorez pozele acum sa le postez , mai tarziu

Citeaza

13.03.2010 / 22:20

Bucataras Suprem
Scrie-i mesaj privat

Rivka, esti mai mare ca mine? Sa stiu daca ma iau la tranta cu tine pentru Ionix.

Pana una alta ma iau la tranta cu lenea. Ma tot sacaie si nu-mi da pace.

Citeaza

13.03.2010 / 22:49

Bucataras senzational
Scrie-i mesaj privat

miha a spus:

Rivka, esti mai mare ca mine? Sa stiu daca ma iau la tranta cu tine pentru Ionix. Pana una alta ma iau la tranta cu lenea. Ma tot sacaie si nu-mi da pace.

o fi lenea sau astenia de primavara?si eu ma cam lupt cu lenea,parca sunt de plastelina si daca ma misc putin ma deformez toatada o prajitura tot am facut

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

Panacris

2074 puncte