![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
02.06.2010 / 14:11
Citeaza
Daca ati reusit sa votati pe unul din noi ...nu mai puteati sa-l votati si pe celalalt...
Nu se poate vota decat o singura data de pe in calculator ( IP)
Incerc sa mi pun o data link pentru votat...poate merge...
02.06.2010 / 14:28
CiteazaSidy a spus:
Daca ati reusit sa votati pe unul din noi ...nu mai puteati sa-l votati si pe celalalt... Nu se poate vota decat o singura data de pe in calculator ( IP) Incerc sa mi pun o data link pentru votat...poate merge... www.all-food.ro/concurenti/
am votat si pt tine,merge
Recomandari pentru tine si casa ta
02.06.2010 / 14:33
Citeaza
Daca merge atunci ma bucur mult...
Sotul meu a vrut sa ma voteze de pe acelasi calculator cu mine dar alta adresa de mail sau ID si i-a spus ca nu se poate vota de pe acelasi IP....
Eu ce sa zic...va multumesc frumos, daca merge....
02.06.2010 / 20:05
Nick: Bucataria_lui_TaviScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.05.2010
Retete: 35
Citeazaela a spus:
am votat si pt tine,merge
Ela, ma bucur ca ai lamurit-o tu! Incercam sa nu ma amestec aici, pe bucataras.ro, tocmai pentru a nu fi acuzat ca fiind concursul blogului meu si membru bucataras.ro fac cine stie ce favoruri.
Dar... se poate vota, pana in data de 30 iunie (ora 23.59), 1 data pe zi, de la acelasi IP, fiecare reteta din concurs. Concluzie: nu poti vota de 2 ori pe zi, de la acelasi IP, aceeasi reteta. Poti vota insa, de la acelasi IP, aceeasi persoana dar cu o reteta diferita.
Deci, ca sa fiu la fel de neutru precum Elvetia (sau mai catolic decat insusi Suveranul Pontif), se pot vota de la ACELASI IP, TOATE retetele inscrise in concurs (indiferent de persoana careia ii apartine reteta), doar 1 singura data pe zi.
02.06.2010 / 22:53
CiteazaBucataria_lui_Tavi a spus:
Ela, ma bucur ca ai lamurit-o tu! Incercam sa nu ma amestec aici, pe bucataras.ro, tocmai pentru a nu fi acuzat ca fiind concursul blogului meu si membru bucataras.ro fac cine stie ce favoruri. Dar... se poate vota, pana in data de 30 iunie (ora 23.59), 1 data pe zi, de la acelasi IP, fiecare reteta din concurs. Concluzie: nu poti vota de 2 ori pe zi, de la acelasi IP, aceeasi reteta. Poti vota insa, de la acelasi IP, aceeasi persoana dar cu o reteta diferita. Deci, ca sa fiu la fel de neutru precum Elvetia (sau mai catolic decat insusi Suveranul Pontif), se pot vota de la ACELASI IP, TOATE retetele inscrise in concurs (indiferent de persoana careia ii apartine reteta), doar 1 singura data pe zi.
clar si concis ca de obicei,Tavi
02.06.2010 / 22:53
Citeaza
buna,
m-am inscris si eu la concursul organizat de Tavi.Daca vreti sa ma ajutati cu un vot o puteti face la http://www.all-food.ro/concurenti/- vot pentru Violette.
multumesc mult
03.06.2010 / 00:14
Citeaza
Tavi, sa ai grija, deoarece pot sa fur o reteta de pe un blog, sa o pun pe siteul meu si sa ma voteze amicii in nestire ... sint multi vinatori de premii culinare care fac mizerii d-astea
03.06.2010 / 00:38
Citeazaviolette a spus:
buna, m-am inscris si eu la concursul organizat de Tavi.Daca vreti sa ma ajutati cu un vot o puteti face la http://www.all-food.ro/concurenti/ - vot pentru Violette. multumesc mult
gata,am votat
03.06.2010 / 00:40
Bucataras a spus:
Tavi, sa ai grija, deoarece pot sa fur o reteta de pe un blog, sa o pun pe siteul meu si sa ma voteze amicii in nestire ... sint multi vinatori de premii culinare care fac mizerii d-astea
bucataras la concursul asta am vazut numai persoane de incredere spun eu
e Anastasia,Medioto,Elena Burdulea,Violette Sidy,sper sa nu aiba surprize,ii urez noroc lui,dar si fetelor
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 03.06.2010 01:05:07