29.10.2011 / 23:28
Citeaza
Ce filme am vazut in ultima vreme la cinema:
- Cei trei muschetari: chiar ma intrebam cum va fi. e facut ca un film de actiune modern, spectaculos, pe repede inainte. Eu prefer variantele mai vechi, care erau mai romantice :). Ioanei (13 ani) i-a placut mult, la fel lui Matei.
- Johny English se intoarce: haios tare. Mister Bean e din nou in forma, fara a fi plictisitor :)
- Aventurile lui TinTin: film de animatie. Dragut, lui Matei i-a placut!
- Strumfii: film amuzant de familie, l-am vazut toti 4, e ok ...
29.10.2011 / 23:43
CiteazaBucataras a spus:
Ce filme am vazut in ultima vreme la cinema: - Cei trei muschetari: chiar ma intrebam cum va fi. e facut ca un film de actiune modern, spectaculos, pe repede inainte. Eu prefer variantele mai vechi, care erau mai romantice :). Ioanei (13 ani) i-a placut mult, la fel lui Matei. - Johny English se intoarce: haios tare. Mister Bean e din nou in forma, fara a fi plictisitor :) - Aventurile lui TinTin: film de animatie. Dragut, lui Matei i-a placut! - Strumfii: film amuzant de familie, l-am vazut toti 4, e ok ...
Noi nici cinema nu mai avem in oras Dar cine a vazut "Ultimul samurai" si "Bridget Jones diary" cu toata sala la dispozitie
Recomandari pentru tine si casa ta
30.10.2011 / 19:34
CiteazaBucataras a spus:
Ce filme am vazut in ultima vreme la cinema: - Cei trei muschetari: chiar ma intrebam cum va fi. e facut ca un film de actiune modern, spectaculos, pe repede inainte. Eu prefer variantele mai vechi, care erau mai romantice :). Ioanei (13 ani) i-a placut mult, la fel lui Matei. - Johny English se intoarce: haios tare. Mister Bean e din nou in forma, fara a fi plictisitor :) - Aventurile lui TinTin: film de animatie. Dragut, lui Matei i-a placut! - Strumfii: film amuzant de familie, l-am vazut toti 4, e ok ...
Strumfii mi-ar place sa-i revad si eu.N-am fost de-un secol la cinema,chiar daca acum avem un cinematograf modern chiar aici in apropiere.
01.11.2011 / 09:26
CiteazaBucataras a spus:
Sa te duci sa-l vezi ca-i amuzant :)
intotdeauna mi-au placut strumfii