![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Flori, filme, fete sau baieti ...
06.06.2010 / 08:41
da, mi-a placut mult si mie Tracy , n=o ascultasem niciodata
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 06.06.2010 08:52:44
06.06.2010 / 15:10
http://www.facebook.com/album.php?id=1771977727&aid=10870#!/photo.php?pid=164771&id=1771977727 asta ca sa ma laud si eu....
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Ina
Ultima editare: 06.06.2010 15:11:37
Recomandari pentru tine si casa ta
06.06.2010 / 15:16
CiteazaIna a spus:
http://www.facebook.com/album.php?id=1771977727&aid=10870#!/photo.php?pid=164771&id=1771977727 asta ca sa ma laud si eu....
imi retrag laudele, ca nu se poate intra fara cont
06.06.2010 / 15:57
Nick: Bucataria_lui_TaviScrie-i mesaj privat
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.05.2010
Retete: 35
Astazi Ela m-a innebunit cu minunatele flori din gradina ei, in special cu trandafirii. Cum imi plac la nebunie florile, m-am gandit sa ma mandresc cu o parte a "gradinii" mele. O sa mai revin cu fotografii pe masura ce mai infloresc. Voi reveni si cu o fotografie a primei smochine din "productie" proprie. www.facebook.com/album.php
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataria_lui_Tavi
Ultima editare: 06.06.2010 15:58:37
06.06.2010 / 17:23
Bucataria_lui_Tavi a spus:
Astazi Ela m-a innebunit cu minunatele flori din gradina ei, in special cu trandafirii. Cum imi plac la nebunie florile, m-am gandit sa ma mandresc cu o parte a "gradinii" mele. O sa mai revin cu fotografii pe masura ce mai infloresc. Voi reveni si cu o fotografie a primei smochine din "productie" proprie. www.facebook.com/album.php
ce flori frumoase ai
Tavi ai vazut toate cele trei parti in care am pus pozele?
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de ela
Ultima editare: 06.06.2010 17:28:04
06.06.2010 / 18:15
Bucataras incepator
Citeazaela a spus:
ce flori frumoase ai Tavi ai vazut toate cele trei parti in care am pus pozele?
Ela, le-am admirat absolut pe toate si te-am invidiat in special pentru trandafiri fiindca sunt febletea mea. Ceea ce mi-a adus aminte, apropo de cum le merge unor flori in interior - lalele mi-au crapat, zambile idem, asa ca nici nu am mai incercat sa cumpar altele. Muscate am, dar nu infloresc foarte des. In schimb, gardeniilor si azaleelor le merge foarte bine - ma trezesc ca infloresc chiar si in plina iarna. Ceea ce e minunat fiindca de la gardenii iti miroase toata casa de zici ca esti in plina vara, intr-o gradina cu regina noptii.
Orhideele iarasi sunt perfecte pentru interior, am vreo 7 soiuri, asa incat pe tot parcursul anului am cel putin o orhidee inflorita (unele fac chiar si doua tije florale intr-un an).
Acum sunt asa pe "rod": niste flori la rodie (care sper sa se transforme in fructe pe care planta sa le si tina); 1 boboc la hibiscus (il pandesc sa infloreasca, fiindca se trece extrem de repede); un boboc la trandafirul pitic de pe pervaz; 1 tija florala noua la un alt soi de orhidee decat cele 3 deja inflorite; 1 smochina in formare.
Dar nimic nu se compara cu o gradina in aer liber, ca a ta.
06.06.2010 / 18:51
CiteazaBucataria_lui_Tavi a spus:
Ela, le-am admirat absolut pe toate si te-am invidiat in special pentru trandafiri fiindca sunt febletea mea. Ceea ce mi-a adus aminte, apropo de cum le merge unor flori in interior - lalele mi-au crapat, zambile idem, asa ca nici nu am mai incercat sa cumpar altele. Muscate am, dar nu infloresc foarte des. In schimb, gardeniilor si azaleelor le merge foarte bine - ma trezesc ca infloresc chiar si in plina iarna. Ceea ce e minunat fiindca de la gardenii iti miroase toata casa de zici ca esti in plina vara, intr-o gradina cu regina noptii. Orhideele iarasi sunt perfecte pentru interior, am vreo 7 soiuri, asa incat pe tot parcursul anului am cel putin o orhidee inflorita (unele fac chiar si doua tije florale intr-un an). Acum sunt asa pe "rod": niste flori la rodie (care sper sa se transforme in fructe pe care planta sa le si tina); 1 boboc la hibiscus (il pandesc sa infloreasca, fiindca se trece extrem de repede); un boboc la trandafirul pitic de pe pervaz; 1 tija florala noua la un alt soi de orhidee decat cele 3 deja inflorite; 1 smochina in formare. Dar nimic nu se compara cu o gradina in aer liber, ca a ta.
Tavi eu sunt inebunita dupa azalee si gardenii,dar din pacate in casa la mine au murit pe rand,am avut azalee de toate culorile si nu a rezistat nici una,se pare ca la casele izolate si cu termopane si zugravite cu tifel cu teflon nu le prieste florilor,oricat de des ai aerisi si cat te-ai ingriji de ele,am avut o gardenie care dupa ce am cumparat-o sa uscat toata,sotul meu mi-a mai luat una,a reusit sa iese din iarna dar acum incepe sa faca deja figuri dupa cate vad,sunt foarte sensibile gardeniile si azaleele,am cumparat si ingrasamant special,am dat milioane pe carti de specialitate,dar degeaba,casa mea nu are multa lumina iarna,mai deloc de fapt,asa ca ma multumesc cu gradina vara si curtea,acum muncim sa le amenajam,sotul meu este pasionat de gradinarit si se ocupa si de amenajarea curtii,gardulete,pavaje,banci rustice,gratar si alte cele,de abea astept sa terminam dar nu avem timp,decat putin si terminam greu
07.06.2010 / 09:26
Datorita sotului meu care este pasionat de filme ,am vazut si eu foarte multe insa niciodata nu m-am bagat la acest capitol..pentru ca nu ma pricep sa le promovez cum ar merita
; insa astazi intru si eu in rand cu lumea
, poate si pentru faptul ca m-a marcat filmul pentru care m-am culcat la 1 juma
.
Celula211- un film pe care vi-l recomand. O drama care spune cu alte cuvinte " viata ti-o face exact cand nu te astepti" .Nu a fost genul de film la care preconizezi actiunea..te surprinde si te face sa nu te misti din fata tv-ului. Vizionare placuta.
am gasit pe net o descriere scurta care caracterizeaza perfect filmul : "O poveste interesanta si destul de bine gindita.
Un viitor gardian vine sa inspecteze locul de munca, tocmai incepe o revolta si el ramine in inchisoare si se da drept raufacator.
Sfirsitul este nebanuit si dramatic. Cu siguranta merita vazut. filmul, nu e asa violent cum ati crede la prima vedere. "
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de gaby_d
Ultima editare: 07.06.2010 12:57:11
08.06.2010 / 10:21
Citeaza
Gaby am auzit de filmul asta acum ca spui de el chiar o sa il caut sa il cumpar.
Tavi ti-am admirat florile, superbe sunt !
10.06.2010 / 20:56
Citeaza
vad ca-s client fidel la topicul asta, da' nu-i bai, nu pot trai fara muzica si va dau si voua
11.06.2010 / 20:44
Bucataras incepator
un client la fel de fidel, mai ales ca astazi am fost "greieras" :). Mi-am testat si iPhone-ul cu ocazia asta dar... mai ales, mi-am acordat chitara :).
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Bucataria_lui_Tavi
Ultima editare: 11.06.2010 20:48:18