![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
Pentru albirea dintilor ce produse ati folosit?
03.08.2017 / 13:45
Citeaza
18.09.2017 / 13:12
Citeazaileana83 a spus:
Albirea dintilor se poate obtine si intr-o modalitate mai ieftina cum ar fi spre exemplu utilizarea bicarbonatului de sodiu. Stiu cateva persoane care au folosit stfel de produse pentru a isi albii dantura.
28.09.2017 / 10:58
Citeaza
Un produs bun, dar care e cam scump e ibright. E un kit care e special pentru albirea dintilor.
09.10.2017 / 10:49
Citeazazortea a spus:
Un produs bun, dar care e cam scump e ibright. E un kit care e special pentru albirea dintilor.
Pai daca isi face bine treaba chiar nu mai conteaza pretul. Acum majoritatea produselor de genu asta au preturi piperate.
15.12.2017 / 13:51
Citeaza
Bicarbonatul de sodiu poate fi de un real folos pentru albirea dintilor cu conditia sa ne spalam zilnic pe dinti. Periajul dentar e cel mai important lucru pe care il putem face pentru pastrarea sanatatii noastre.
Recomandari pentru tine si casa ta
20.12.2017 / 14:03
Citeaza
Am auzit de unele persoane ca ar folosi sarea pentru a albii dintii. Eu personal nu am incercat asa ceva.
21.12.2017 / 20:32
Citeaza
Uleiul de floarea soarelui plimbat in gura dimineata pe stomacul gol are si efectul de a albi dintii pe langa cel de detoxifiere.
03.01.2018 / 11:37
Citeaza
Pentru albirea dentara se pot folosi si tot felul de produse care pot sa ajute in acest sens.
03.01.2018 / 17:49
Citeaza
Pentru albirea dintilor eu folosesc Pasta de dinti de la DXN GANODERMA, CU EFECT BENEFIC SI PENTRU PARADONTOZA. Se poate comanda pe site-ul ,
http://afacere.cafeaganoderma.ro/
06.02.2018 / 13:35
Citeaza
Albirea dentara prin metode alternative care sa ajute la albirea dintilor poate ajuta la asa ceva si nu dauneaza smaltului dentar.
18.02.2018 / 15:56
Citeaza
Buna ziua, pentru albirea dintilor am folosit o pasta de dinti numita "Pearl Drops, Daily Whitening, pro-white" care daca este folosita timp de 3 saptamani albeste dintii cu pana la 4 nuante. Eu sunt multumita de rezultat.
27.02.2018 / 10:28
Citeaza
Interesant. Nu am auzit de asa ceva pana acum, dar e important sa invatam cate ceva frumos si util in fiecare zi.