![](/templates/default/images/forum/corner_right_titlu.jpg)
contact bucataras.ro
23.06.2015 / 13:34
Citeaza
Cine imi poate spune cum pot schimba password-ul din pagina personala, deoarece trebuie sa cer de fiecare data un password provizoriu si am contactat pe adresa bucataras.ro , dar nimeni nu imi raspunde de la adresa la care am trimis email ca sa imi spuna de unde din pagina parsonala se poate schimba password-ul.
Sau daca cumva stiti adresa de email de la bucataras.ro...deoarece eu am scris la adresa care am gasit-o la pagina bucataras.ro.
Va multumesc pentru raspuns!
marcelalidia22
23.06.2015 / 21:02
Citeazamarcelalidia22 a spus:
Cine imi poate spune cum pot schimba password-ul din pagina personala, deoarece trebuie sa cer de fiecare data un password provizoriu si am contactat pe adresa bucataras.ro , dar nimeni nu imi raspunde de la adresa la care am trimis email ca sa imi spuna de unde din pagina parsonala se poate schimba password-ul. Sau daca cumva stiti adresa de email de la bucataras.ro...deoarece eu am scris la adresa care am gasit-o la pagina bucataras.ro. Va multumesc pentru raspuns! marcelalidia22
scrie un mesaj privat lui Bucataras
24.06.2015 / 10:18
Citeaza
Da clik pe linkul acesta - www.bucataras.ro/permalink/326371/
Te duce la imaginea in care ti-am explicat pasii.
in primul rand clik pe avatarul tau si ti se deschide asa cum ti-am facut eu in capturi.
Sper sa intelegi.
29.11.2023 / 11:56
Citeaza
This Mens Christmas Blazer will definitely make a statement and create a lasting impression on everyone around you, whether you're attending a formal dinner or a laid-back workplace party on Christmas.