Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.12.2011
1 Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune faina, pentru inceput 400 g, si se framanta cu mana. Daca inca se lipeste de...
mai multe
publicat la 28.12.2011
Veioza OSVINO, LED
Taietor de pizza
Taburet pliabil telescopic
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Cantar digital pentru bucatarie
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
ieri la 19:49
de Bucataras 6
ieri la 15:53
ieri la 13:17
ieri la 10:56
ieri la 10:38
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
5 voturi
de laura_n 7
vasimur
MotanLaOale
Rocsi
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Alba ca Zapada
1 Se cerne faina impreuna cu praful de copt si un praf de sare. Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune faina, pentru inceput 400 g, si se framanta cu mana. Daca inca se lipeste de...