
publicat la 21.03.2022
publicat la 08.03.2022
publicat la 06.03.2022
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Spaghetti putanesca
Maslinele se taie in doua, usturoiul felii fine, fileurile de anchovis se spala, se scurg si se taie felii. Uleiul de masline se incinge, usturoiul si peperoni-ul taiat in feliute se calesc, amestecand continuu. Adaugam apoi si maslinele si saldelele, tinem totul la foc potrivit 5-6 minute....
Chilli con carne
Carnea se curata de grasimea si zgarciurile care-s in plus. Apoi o taiem in cubulete de 1-2 cm. Taiem 2 cepe in felii subtiri, si celelalte julienne. Usturoiul se taie fin. Ardeiul iute se trateaza ca si ceapa, facem o textura mixta, o parte o taie marunt, o parte cerculete- asta se va...
Sosuri frantuzesti-Sauce Espagnole
Untul se topeste la temperatura mica si apoi se caleste morcovul, ceapa si telina. Turnam faina "in ploaie" si amestecam pana se incorporeaza toata. Fierbem amestecul 1-2 minute, pana obtinem un roux. Adaugam apoi, amestecand continuu, bulionul si fondul de vita fierbinte....