
publicat la 18.01.2022
publicat la 10.01.2022
publicat la 15.06.2021
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Buturugi de cartofi dulci umplute
Se pune bulgurul in apa fierbinte si se lasa pana se inmoaie. Se curata cartofii, se taie in doua apoi se scobesc. Ceapa si maslinele se toaca marunt iar cascavalul cubulete. Dupa ce s-a inmuiat punem bulgurul la scurs apoi se amesteca cu ceapa si maslinele. Se asezoneaza cu condimentele indiene...
Fasole fandosita cu muraturi pane
Se pune fasolea la umflat in apa rece si se lasa peste noapte.Dimineata se pune la fiert si se schimba 3 ape (sa nu ne doara burta). Scaricica se portioneaza si se da la cuptorul preincins la 180 grade pentru circa 15 minute.Intre timp se pune la copt si o sfecla mica. Dupa ce a fiert fasolea se...
Imam Bayildi - vinete umplute
Se spala vinetele, se scobesc de miez, se sareaza si se pun la scurs. Intr-o tigaie se pun la calit toate legumele in aceasta ordine: praz, morcov, ardei, carne (nu este leguma, stiu :P), varza, sos rosu usturoiat (gasiti reteta aici:...