Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.12.2013
PENTRU BRIOSE: 1) Se incalzeste cuptorul la 180*C; 2) Zaharul, zaharul vanilat si ouale se mixeaza pana se formeaza o crema (eu am folosit tel-ul); 3) Se adauga uleiul in fir subtire si se mixeaza pana se omogenizeaza; 4) Se adauga...
mai multe
publicat la 03.12.2013
Perna ergonomica Karll
Pensula de patiserie
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Ciocan pentru carne
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 14:38
la 11:01
la 08:03
ieri la 09:37
pe 02.12 la 14:34
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
christyansen
MotanLaOale
Adele
RODIMUR
mihaelaM 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Patrisia 1
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Briose cu bucati de ciocolata
PENTRU BRIOSE: 1) Se incalzeste cuptorul la 180*C; 2) Zaharul, zaharul vanilat si ouale se mixeaza pana se formeaza o crema (eu am folosit tel-ul); 3) Se adauga uleiul in fir subtire si se mixeaza pana se omogenizeaza; 4) Se adauga...