Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.09.2010
Legumele dupa ce sunt spalate f bine se scobesc pt a fi umplute(ardeii se curata de seminte,rosiile si dovleceii se scobesc cu o ligurita pt a scoate miezul si pentru a putea fi umplute).Daca dovlecelul este cu din acela alb cu coaja groasa se va...
mai multe
publicat la 11.11.2011
Voturi:8
Voturi:11
Voturi:43
Placa de tocat fata-verso
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Pensula de patiserie
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 10:38
de Bucataras 8
la 06:15
pe 18.10 la 13:57
de laura_n 7
pe 18.10 la 13:33
de Constelatialeu 9
pe 17.10 la 17:50
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Anamaria Cook 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Legume umplute
Legumele dupa ce sunt spalate f bine se scobesc pt a fi umplute(ardeii se curata de seminte,rosiile si dovleceii se scobesc cu o ligurita pt a scoate miezul si pentru a putea fi umplute).Daca dovlecelul este cu din acela alb cu coaja groasa se va...