Blogosfera culinara

Gourmandine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Recipes for every taste. Step by step recipes.

Amchur sau pudra de mango

Data:11.09.2023

Pudra de mango mai este denumită şi amchur, fiind utilizată drept condiment la mâncăruri. Ea... articol complet

Annatto – colorant gastronomic

Data:15.08.2023

Annatto este folosita, mai ales, ca aromatizant si colorant in bucatariile din America. Semintele... articol complet

Asmățuiul și preparatele de bucătărie – Breviar culinar

Data:04.08.2023

Asmătuiul este un condiment înrudit cu pătrunjelul şi morcovul, care se foloseşte. atât în... articol complet

Anghinarea în gastronomie – Breviar culinar

Data:01.08.2023

Anghinarea poate fi consumată în stare proaspătă sau în mâncărurile preparate. Din... articol complet

Andivele – Breviar gastronomic

Data:23.07.2023

Andivele au un gust puţin amar, se pot prepara crude, în salate. Deasemeni, andivele pot fi... articol complet

Ajowa sau chimenul indian – Breviar gastronomic

Data:14.07.2023

Ajowa este o plantă aromatică, înrudita cu chimenul, similară cimbrului. Este folosită în... articol complet

Breviar gastronomic – Agrişele în preparatele culinare

Data:23.05.2023

Agrişul e un arbust înalt de 60 – 150 cm, cu ramurile arcuite, prevăzute cu ghimpi.... articol complet

Ceai cu ghimbir, de casă

Data:16.05.2023

Ingrediente: ghimbir lamaie apa miere Ghimbirul este folosit, in special proaspat, fie ras, fie... articol complet

Cozonac cu stafide, clasic

Data:14.04.2023

Ingrediente: 3 kg făină albă 1 kg zahăr 40 g sare 1,5 l lapte 12 ouă 400 g unt 150 g drojdie... articol complet

Cozonac de Paște, cu stafide, papaya și ananas uscat

Data:11.04.2023

Ingrediente: 900 g. făină albă 250 g. zahăr 200 g. unt 150 ml. lapte călduț 10 g. drojdie... articol complet

Fursecuri în alb și negru

Data:06.04.2023

Ingrediente: 175 g. unt de buna calitate, fara sare 150 g. zahar farin vanilat 300 g. faina 1 ou... articol complet

Papanași în sos de smântână

Data:06.04.2023

Ingrediente: Pentru papanasi: 500g branza dulce de vaci 60g gris 2 oua Un praf de sare Pentru... articol complet

Cornulețe cu gem

Data:05.04.2023

Ingrediente: 250g unt (sau margarina daca doriti sa devina o reteta de post) 300ml frisca lichida... articol complet

Budincă de dovlecei

Data:02.04.2023

Ingrediente: Pentru budinca: 3 dovlecei (ai mei au cantarit 1.200g curatati) 3 cepe (160g) 1... articol complet

Chips-uri din cartofi

Data:29.03.2023

Ingrediente: 5 cartofi medii Ulei Sare (pentru a condimenta chipsurile, puteti sa mai folositi... articol complet

Sufleu de zmeură

Data:28.03.2023

Ingrediente: 200g zmeura 50g zahar pudra (pentru amestecat cu zmeura) 4 albusuri 80g zahar... articol complet

Spaghetti cu pui, bacon și legume

Data:16.03.2023

Ingrediente: Spaghetti 1,350kg piept de pui 300g bacon feliat 100g masline negre fara samburi 1... articol complet

Ficăței de pui cu legume

Data:28.02.2023

Ingrediente: 200g mazare proaspata sau congelata 600g conopida 3 morcovi de marime medie 1 ardei... articol complet

Dulceață de caise

Data:29.01.2023

Ingrediente: 4kg caise fara samburi 4kg zahar (ATENTIE, eu de obicei folosesc la 1kg de fructe... articol complet

Tort de pepene galben și cremă de piersici

Data:27.01.2023

Ingrediente: 1 blat vanilie (eu am folosit blat cumparat, avea 3 foi, am folosit doar doua dintre... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]