Cu de toate

 Cauta » 

Sovârful – doar un simplu condiment?

Postat de: vasimur in Cu de toate

Deoarece mai toți bucătărașii folosesc oregano ca și condiment, în foarte multe preparate, m-am gândit să vă împărtășesc aici, câte ceva despre această miraculoasă plantă....Citeste continuarea

S-a dat startul la gratare. Fara dureri abdominale

Postat de: Bucataras in Cu de toate

A inceput sezonul gratarelor. Cum avem program de iesit la padure aproape in fiecare weekend, nu vom merge cu familia si cu prietenii avand la noi doar cate o punga de biscuiti si cate un fruct....Citeste continuarea

Invitație la eveniment: lansarea volumului “Bucătăria română 1865” de Christ Iónnin

Postat de: Bucataras in Cu de toate

A venit și timpul lansării oficiale de la București a primei cărți a editurii GastroArt: „Bucătăria română. Carte coprinzătoare de mai multe rețete de bucate și bufet 1865” de...Citeste continuarea

O noua experienta, o alta provocare! Macarons! ;)

Postat de: panacris in Cu de toate

Carte de Retete, mai bine zis AdinaSan ;) si Retete Dr. Oetker, m-au provocat sa particip in campania Împarte ceva bun făcut de tine;) M-am conformat si in prima etapa am castigat un loc din...Citeste continuarea

156 de ani de la descoperirea pasteurizării

Postat de: RODIMUR in Cu de toate

Din magazine și supermaketuri se cumpără zilnic lapte pasteurizat, alte produse lactate, sau bere, dar marea majoritate a cumpărătorilor nu știu ce înseamnă pasteurizarea, nu știu dacă e...Citeste continuarea

Paștele Blajinilor, la Botoșani

Postat de: RODIMUR in Cu de toate

Știu că mulți oameni nici n-au auzit de această sărbătoare, în fapt un obicei local răspândit în Europa de sud-est. Un obicei care are farmecul său, pe care oamenii îl perpetuează cu...Citeste continuarea

Meniul de Pasti - 35 de retete perfecte pentru masa de sarbatori

Postat de: Bucataras in Cu de toate

Miros de cozonac si pasca, oua rosii si friptura de miel, semn ca sarbatorile pascale se apropie si odata cu ele, emotia puternica a ceea ce inseamna minunea Invierii! Dincolo de partea spirituala...Citeste continuarea

Lumea bucatarasilor

Postat de: Adele in Cu de toate

Simplu si frumos despre oamenii simpli si frumosi.Citeste continuarea

ȘTEFAN LUCHIAN - poetul plastic al florilor

Postat de: RODIMUR in Cu de toate

Pentru că astăzi se împlinesc 150 de ani de la nașterea pictorului botoșănean Ștefan Luchian, pentru că este al doilea mare pictor român, pentru că-mi plac tablourile sale și pentru că...Citeste continuarea

25 deserturi speciale pentru masa de Sarbatori

Postat de: Bucataras in Cu de toate

In prag de sarbatori magice, ne pregatim cu pasi repezi sa dereticam casa si sa ne gandim la bunatatile pe care le vom pregati cu mare drag pentru masa de Sarbatori! Pe langa mancarurile...Citeste continuarea

Reuniunea de iarna a bloggerilor culinari

Postat de: Bucataras in Cu de toate

Food Bloggers Conference revine pe 12 decembrie cu editia de iarna! Evenimentul, care va avea loc la Radisson Blu Hotel, se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit si de blogging deopotriva si...Citeste continuarea

Cu, sau fără ciorbă la masă?

Postat de: RODIMUR in Cu de toate

Noutățile din gastroenetrologie tulbură liniștea și obișnuințele noastre culinare. Suntem, așadar, într-un impas din care nu știm cum să ieșim. Ne păstrăm obișnuințele, sau le...Citeste continuarea

Bucatarasii au talent

Postat de: Constelatialeu in Cu de toate

Veselie si multa dorinta de intalniri pe bune....Citeste continuarea

Și chefii mor…

Postat de: RODIMUR in Cu de toate

Căteva cuvinte despre un mare chef francez care a plecat din lumea aceasta, zilele trecute...Alain SENDERENS.Citeste continuarea

Croque-madame

Postat de: RODIMUR in Cu de toate

La puțin timp după ce în cărțile de meniu din Franța a apărut sandvișul intitulat "croque-monsieur", a apărut și "croque-madame" (pentru că în braserii/bistrouri intrau și doamnele)...Citeste continuarea

 Cauta » 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]