Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 05.07.2013
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....
mai multe
publicat la 05.07.2013
Set de 10 forme pentru briose
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Tava pentru servire Jalz Jalz
Unghiera BISALUO
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:09
la 09:12
ieri la 14:38
ieri la 11:01
ieri la 08:03
de Rocsi 9
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Caty
love_cherry 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Unt de casa
Se pune smanatana intr-un bol, se bate cu telul in forma de para pana apar mici particule de unt amestecate cu zer. Se continua cu telul pana se alege zerul, se scurge si apoi se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o masa compacta fara zer....