Se amesteca branza cu zaharul pana cand acesta se topeste. Se adauga 3 oua , coaja rasa de la fructe , stafidele si mirodeniile.
Se separa cate 3 foi ( cea de deasupra se unge cu ulei) , si se pun 4-5 linguri de branza, se ruleaza si se aseaza in tava.
Se procedeaza astfel...
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Placinta dobrogeana
Se amesteca branza cu zaharul pana cand acesta se topeste. Se adauga 3 oua , coaja rasa de la fructe , stafidele si mirodeniile. Se separa cate 3 foi ( cea de deasupra se unge cu ulei) , si se pun 4-5 linguri de branza, se ruleaza si se aseaza in tava. Se procedeaza astfel...