anaiordan

1

Bucataras
incepator

Syros-Ermoupolis

Bucataras din 01.05.2009

RETETE24
PRIETENI8
Retete / Dulciuri

Trufe de ciocolata neagra si alba

In Dulciuri la 11 Ian 2010

Se pune pe baie de abur smantana la incalzit, aveti grija ca recipientul sa nu atinga apa trebuie sa se incalzeasca doar din aburi, si dupa ce incepe sa se incalzeasca se pune ciocolata neagra maruntita. Aveti grija sa nu aveti un foc iute la aragaz...cel mai bine e un pic mai mult decta mediu....

Briose extra ciocolatoase

In Prajituri la 29 Noi 2009

Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se pregateste tava pentru briose: daca aveti hartie pentru briose puneti hartiutele in tava, daca nu aveti grija sa ungeti tava cu unt sau ulei si apoi sa o tapetati cu faina. Se bat ouale/ se bate oul cu laptele. Toate ingredientele uscate se cern...

Tiramisu reţetă cu ciocolata

In Prajituri la 5 Oct 2009

Tiramisu reţetă cu ciocolata Eu o pate din crema de ciocolata o aveam de la torturile facute in weekend, dar cu ce am mai facut pentru acest tiramisu se ajunge la aceeasi cantitate daca s-ar face o crema noua. Crema de ciocolata, ganache: Se pune frisca cu tableta de ciocolata la foc...

Tort cu crema de ciocolata si crema tiramisu

In Torturi la 4 Oct 2009

Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se bat pana ce mixerul lasa urme ferme in spuma, iar cand se ridica mixerul dein compozitie sa ramana moturi care nu se afunda in compozitie. Se adauga galbenusurile pe rand....

"Amintiri din copilarie"-Spaghete cu branza si zahar la cuptor

In Dulciuri la 24 Aug 2009

Se fieb spaghetele dupa instructiunile de pe ambalaj. Intre timp se razuie jumatate din cantitatea de branza iar restul se taie un pic mai mare decat cea razuita. Dupa ce s-au fiert spaghetele se unge cu ulei o cratita si se pun spaghetele cu branza rasa, cu zaharul si cu zaharul vanilinat....

Salata de fructe in pepene

In Prajituri la 16 Iul 2009

Se taie capac la cei trei pepeni si se scobesc de miez. La cel galben se scot intai semintele si apoi se scobeste miezul pentru a il putea folosi in salata de fructe. Se taie cubulete potrivite fiecare fruct in parte, ciresele le-am taiat pe jumatate si le-am scos samburii pentru a-si lasa si...

Tort de biscuiti

In Torturi la 16 Iul 2009

Intai se pregateste clasicul sirop. Eu l-am facut din 20 linguri de zahar si 750ml apa si coaja de lamaie rasa. Dupa ce a fost gata l-am strecurat si l-am lasat putin la racit. Crema am facut-o astfel: Am pus la topit ciocolata cu untul, aici in Grecia ciocolata de menaj chiar e foarte buna...

Crema de zahar ars

In Prajituri la 30 Iun 2009

Se pun la topit 5 linguri de zahar din cele 15. Dupa ce se topeste se intinde zaharul topit pe marginea cratitii si apoi se lasa pana se raceste de tot. Intre timp se bat ouale cu restul de linguri de zahar si cu esenta. Apoi se adauga si laptele treptat si se bat pana se omogenizeaza. Am zis...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]