
publicat la 24.08.2020
publicat la 31.07.2020
publicat la 30.07.2020
Cand pui intrebari, nu vrei raspunsuri. Asteapta un raspuns pe care nu vrei sa il auzi". Nu intreba sotul daca arati bine intr-o rochie sau anumite haine. Sotii nu sunt "creaturi" subtile.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de toamna cu dovleac copt
Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat la cuptor pentru 45 de minute. Cand a fost gata, l-am lasat sa se racoreasca putin si apoi am indepartat coaja si l-am taiat bucati. Am...
Salata de avocado
Speli rosia si patrunjelul, apoi cureti ceapa si usturoiul. Cureti rosia de seminte si o toci marunt. La fel procedezi si cu patrunjelul. Ceapa si usturoiul le dai pe razatoarea mica. Amesteci totul intr-un bol. Desfaci avocado, il stropesti cu zeama de lamaie ( ca sa nu se oxideze) si il tai...
Salata indragostita
Legumele le speli si le tai felii. Procedezi la fel si cu telemeaua. Amesteci ingredientele, adaugi zeama de lamaie si pufurile de ulei , presari semintele si servesti alaturi de un sarut dulce.
Salata de primavara
Fideliciosul il prepari conform indicatiilor de pe ambalaj si scoti fideaua. Rucola o speli sub jet de apa rece si o scurgi bine pe un prosop. Ridichile le speli si le tai felii. Intr-un bol, asezi rucola, ridichile, bucatile de branza si Jambon, apoi adaugi fideaua si putin piper...
Salata de vinete cu maioneza
Vinetele se coc pe plita, se decojesc si se toaca marunt . Ceapa o cureti si o dai pe razatoarea mica. Din galbenus, mustar si ulei prepari maioneza. Amesteci vinetele cu ceapa si maioneza, potrivesti de sare si o servesti cu mare pofta.
SALATA DE PUI IN PORTOCALA
Pieptul de pui il fierbi cu putina sare, apoi il tai cubulete. Portocala o tai in doua si cureti cu grija miezul, astfel incat sa pastrezi coaja intacta. Intr-un bol amesteci toate ingredientele si pastrezi putin miez de portocala pentru decor. Umpli cojile de portocale cu salata si...
SALATA 5 INGREDIENTE
- se fierb pastele in apa cu sare cca 15 minute, se scurg si se clatesc; - feta,ouale si snitelele se tatie cubulete; - ciupercile se dau un clocot, apoi se scurg; - intr-un vas termorezistent se aseaza cele 5 ingrediente si se amesteca; - se prepara dressing-ul( tzatziki) si se...
Salata crocanta de legume
Porumbul se scurge de zeama Broccoli se desface buchetele Morcovii se taie rondele Mozzarella se taie cubulete Painea prajita se rupe bucatele Intr-un bol mare se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza cu uleiul de masline Se lasa la rece 30 de minute MOD DE SERVIRE:...
Salata a la russe
Pentru maioneza: - se amesteca pufuletii cu mustarul, pana se obtine o pasta omogena; - se adauga uleiul de masline in fir subtire, ca si la maioneza clasica; - se adauga treptat laptele condensat, amestecand continuu; -este indicat sa se foloseasca o lingura de lemn mica pentru...