publicat la 06.05.2014
publicat la 13.04.2014
publicat la 11.04.2013
Un coleg îţi va explica astăzi că excesul de gumă Turbo cu aromă de piersici afectează direct capacitatea intelectuală. Singura ta replică isteaţă la treaba asta va fi “Ci ce frei să inţinuesi?”
Bucataras.ro
[email protected]
Paine cu visine, ciocolata si merisoare
Intr-un castron mare, se cerne faina si se face o adancitura in mijloc. Se presara drojdia uscata si se toarna laptele caldut, se amesteca cu putina faina si se lasa langa o sursa de caldura vreo 15 minute. Apoi se adauga ouale, untul moale , un praf de sare si zaharul. Se framanta,...
Chifle dulci cu susan
Drojdia se dizolva in apa calduta. Se amesteca si se cerne faina intr-un castron. Adaugam zaharul si un praf de sare. Eu am folosit untura in loc la unt, sunt mai pufoase chiflele dupa parerea mea, asadar am adaugat o lingura untura si mierea si am framantat bine cu mana, adaugand...
Pizza by Adela
In primul rand pregatim aluatul, drojdia o dizolvam in apa calduta cu zaharul, adaugam putina faina si amestecam energic, lasam apoi 10-15-min la loc cald. Apoi adaugam restul de faina cu un praf de sare si framantam un aluat elastic pe care il lasam la loc cald 10 min. Apoi...
Lipii cu branza
Drojdia se dizolva in apa calduta cu zaharul. Adaugam uleiul, faina si un praf de sare si framantam un aluat, pana ce se despride de pe peretii vasului. Lasam la dospit , la caldura, eu las langa o sursa de caldura, sa dospeasca mai repede. Dupa ce a dospit, se framanta pe masa de...