Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 02.01.2013
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...
mai multe
publicat la 24.06.2013
Voturi:56
Pensula de patiserie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Coaster extensibil Cook Concept
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 decojitoare universale de legume
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:53
pe 16.12 la 11:18
pe 13.12 la 15:25
de RODIMUR 8
pe 12.12 la 22:27
pe 12.12 la 11:50
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Rocsi 9
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
1 voturi
Bucataras
RODIMUR
aura78 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Petrina MIH 1
olteanu1979 1
dee08 1
Rocsi 9
1176 puncte
RODIMUR 8
1161 puncte
MotanLaOale 8
1145 puncte
mihaelar63 9
1103 puncte
Andra_Constantinescu 6
400 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de zahar ars
Se bat ouale cu telul, impreuna cu 150 gr de zahar si apa de trandafiri, apoi diluam in compozitie cu laptele (putin incalzit), iar la sfarsit punem si faina. Intr-o cratita, punem la topit o cana de zahar, pe ochiul mic al aragazului, cu focul...