
publicat la 06.09.2011
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Crema Catalana
Punem laptele la incalzit la foc mic. Intr-un bol amestecam galbenusurile cu 5 linguri de zahar si cu amidonul,pana obtinem o crema fina. In continuare vom adauga crema peste laptele din vas treptat si amestecam constant pt a nu se inchega galbenusurile. Lasati sa fiarba 5 minute la foc...
Tort cu crema de zahar ars
Cum se prepara reteta de tort cu crema de zahar ars 1) Caramelizezi zaharul(1 cana) intr-o cratita de 2-3 l si rotesti vasul,sa fie imbracati peretii.Lasati la racit 2) Amesteci ingredientele pentru crema apoi le torni in vasul tapetat. 3) Apoi o bagi in cuptorul preincalzit,la foc...