Cum se prepara Negresa cu gem de caise - Delicioasa si usor de facut:
Preincalzeste cuptorul la 180°C si tapeteaza tava cu hartie de copt.
Mixeaza ouale cu zaharul si sarea pana devin spumoase si isi dubleaza volumul. Adauga...
Cum se prepara acesti Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor:
Taie dovleceii pe lungime si scobeste miezul cu o lingura, lasand o margine de aproximativ 1 cm. Presara putina sare peste...
Cum se prepara Mini Pavlova cu frisca si fructe de padure - Desert simplu, rafinat si elegant:
Preincalzeste cuptorul la 120°C.
Bate albusurile cu sarea pana se albesc si cresc in volum. Adauga zaharul treptat si bate pana...
Cum se prepara Chirbuli - Reteta de oua georgiene:
Curata si taie cubulete, apoi caleste ceapa in ulei pana devine aurie.
Adauga usturoiul, apoi rosiile tocate (sau conserva) si gateste 5–10 minute, pana se evapora...
Cum se prepara Pesto cu leurda - Reteta simpla de primavara:
Taie leurda in fasii si pune-o in blender sau robot de bucatarie.
Adauga nucile, parmezanul, sarea si piperul.
Porneste blenderul si adauga uleiul treptat, pana obtii o...
Cum se prepara aceste Frigarui de porc cu legume - Reteta simpla, perfecta pentru gratar:
Taie carnea cuburi potrivite cam cat o muscatura.
Amesteca intr-un bol: uleiul de masline, vinul, usturoiul, cimbrul, sare si piper.
Pune...
Cum se prepara aceste Uscatele de post – Reteta simpla si rapida:
Intr-un bol mare, amesteca apa minerala cu uleiul, zaharul, otetul, vanilia si sarea. Adauga faina treptat si framanta pana obtii un aluat omogen, elastic si...
Cum se prepara Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca:
Dizolvă drojdia în laptele călduț cu o linguriță de zahăr și las-o asa 5-10 minute până devine spumoasă.
Într-un bol mare, amestecă făina,...
Cum se fac aceste Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste:
Pune cojile de ceapa intr-o cratita mare si adauga apa suficienta ca sa le acopere. Fierbe-le timp de 10 - 15 minute, pana cand apa capata o...
Cum se prepara Vita in sos tomat cu paste - Reteta gustoasa pentru un pranz satios:
Pune la incins uleiul intr-o tigaie adanca sau o cratita si adauga cuburile de carne.
Rumeneste-le la foc mediu-mare timp de 5-7 minute, pana...
Cum se prepara Prajitura cu unt, nuca de cocos si lamaie - Delicioasa si aromata:
Preincalzeste cuptorul la 180°C.
Mixeaza untul moale cu zaharul pana devine o crema fina. Adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare....
Cum se prepara aceste Clatite de post subtiri si fine – Reteta simpla si delicioasa:
Intr-un castron mai mare, amesteca faina, zaharul si sarea. Adauga treptat apa minerala si amesteca bine cu un tel pentru a evita cocoloasele....
Cum se prepara Quesadilla cu pui si porumb - Reteta simpla si gustoasa:
Taie pieptul de pui cubulete si caleste-l intr-o tigaie cu ulei de masline, sare, piper, boia si oregano. Gateste-l 5-7 minute, pana devine auriu. Adauga ceapa tocata...
Cum se prepara aceste Tagliatelle cu spanac și parmezan – rețeta simplă și delicioasă:
Pune pastele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastreaza 100 ml din apa in care au fiert inainte de a le...
Cum se prepara Supa crema de spanac cu leurda - Combinatia perfecta de prospetime si savoare:
Spala bine spanacul si leurda. Toaca-le mai mare.
Curata si taie ceapa rondele, cartoful in cuburi cat mai mici si usturoiul. Daca ai, poti...
Negresa cu gem de caise - Delicioasa si usor de facut
Cum se prepara Negresa cu gem de caise - Delicioasa si usor de facut: Preincalzeste cuptorul la 180°C si tapeteaza tava cu hartie de copt. Mixeaza ouale cu zaharul si sarea pana devin spumoase si isi dubleaza volumul. Adauga...