Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.07.2013
Mai intai se fac foile. Se amesteca toate ingredientele pentru foi.Se formeaza o bila care se imparte in 2. Apoi se amesteca ingredientele pentru umplutura. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se intinde prima foaie cu...
mai multe
publicat la 27.07.2013
Pensula de patiserie
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Taburet pliabil telescopic
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Suport pentru ustensile de bucatarie
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 09:05
ieri la 07:58
pe 16.12 la 10:37
pe 16.12 la 06:26
pe 15.12 la 11:02
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
aura78 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Petrina MIH 1
olteanu1979 1
dee08 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura cu foi fragede si branza dulce de vaci
Mai intai se fac foile. Se amesteca toate ingredientele pentru foi.Se formeaza o bila care se imparte in 2. Apoi se amesteca ingredientele pentru umplutura. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se intinde prima foaie cu...