Laly

1

Bucataras
incepator

BUCURESTI

Bucataras din 15.04.2010

RETETE183
PRIETENI253
Retete / Paste

Cannelloni cu carne tocata

In Cannelloni la 13 Mar 2012

Preparare sos Bechamel :punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza toata. Adaugam laptele cate un pic si amestecam energic cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Condimentam cu sare si piper si dam deoparte. Adaugam parmezanul sau cascavalul si...

Salata cu paste, sunca si maioneza

In Fusilli la 4 Aug 2010

Fierbem pastele,le scurgem si apoi le trecem sub jet de apa rece,in sita sa nu se lipeasca. Le punem intr-un vas impreuna cu sunca taiata cubulete,castravetele si mazarea fiarta si racita,sau de la borcan trecuta si ea sub un jet de apa rece. Adaugam maioneza,sare si amestecam.Mai putem...

Gnocchi cu sos de rosii

In Paste la 9 Iul 2010

Se pune o oala cu apa pe foc.Cand incepe sa fiarba in clocot se adauga un praf de sare si 1 lingura de ulei(pentru a nu se lipi).Se adauga gnocchi si se lasa sa fiarba pana se ridica la suprafata. Si pentru ca este vara am folosit rosii proaspete.Rosiile se oparesc putin,apoi le curatam de...

Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor

In Penne la 2 Iul 2010

1.Topim untul intr-o craticioara.Adaugam faina si laptele si mestecam continuu,pentru a evita cocoloasele.Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (eu le-am dat pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros. Adaugam sare si piper dupa gust. 2.Se fierb penettele conform instructiunilor de...

Pastitsio

In Paste la 16 Mai 2010

1.Se pun macaroanele la fiert  cu un praf de sare,conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce au fiert se scurg,apoi se pun intr-un castron.Se adauga 4 linguri cu unt topit,cascavalul ras,sare si piper.Ouale se bat bine si se pun peste macaroane.Se amesteca bine si se da deoparte. 2.Se...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 11.05.2014

Cinnamon Rolls

publicat la 09.05.2014

Rulouri din piept de pui

Horosmopul tau de astazi:

Rac

In capul tau e un talmes-balmes ca la nasu’! Norocul tau ca e bine insurubat pe gat, altfel cine stie pe unde l-ai pierde.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]