Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 teluri Kasahome
Lumanare parfumata
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
ieri la 15:54
de Bucataras 8
ieri la 10:25
pe 04.07 la 09:36
pe 03.07 la 18:00
pe 03.07 la 09:48
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Bucataras
vasimur
RODIMUR
Bucataras Diana 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Aurelia 07_07 1
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...