Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 22.04.2021
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...
mai multe
publicat la 02.05.2021
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Tava pentru servire Jalz Jalz
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Perna ergonomica Karll
Veioza OSVINO, LED
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 15:04
la 14:16
la 09:15
de RODIMUR 8
ieri la 23:04
de Caty 3
ieri la 22:18
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
mihaelar63
alilianaa 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
klausenburger_adica Lacrima 1
Adelina2308 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Friptura de miel cu rucola
Se spala carnea de miel. Intr-un vas incapator sa adauga cele 4 lg sare, 1 lamaie stoarsa si condimentele: cimbru, fenicul, ghimbir, busuioc, marar, cuisoare, fenicul si 1 sau 2 litri apa si amestecam marinada. Adaugam carnea de miel...