Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Baia Sprie
Bucataras din 22.08.2014
Taiem rosiile felii, ca sa ne fie mai usor de dat prin storcatorul manual de rosii. Sucul obtinut se pune la fiert impreuna cu sarea si zaharul. Se lasa la fiert pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat suficient, adaugati plicul de conservant...
mai multe
publicat la 22.08.2014
Mai bine burtos de la bere decât cocoșat de la muncă!Nu?
Set de 2 incaltatoare
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:06
pe 12.07 la 08:02
pe 12.07 la 07:33
pe 11.07 la 07:36
pe 10.07 la 10:48
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de vasimur 4
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Bulion de casa
Taiem rosiile felii, ca sa ne fie mai usor de dat prin storcatorul manual de rosii. Sucul obtinut se pune la fiert impreuna cu sarea si zaharul. Se lasa la fiert pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat suficient, adaugati plicul de conservant...