Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Fetesti
Bucataras din 09.04.2010
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...
publicat la 20.12.2020
publicat la 13.12.2020
publicat la 30.11.2020
Azi te trezesti si esti gata in 5 minute pentru a pleca la serviciu. Nici tu nu crezi asta, nu? :))
Voturi:45
Voturi:10
Voturi:56
In cont 81
Coaster extensibil Cook Concept
Termometru cu ecran LCD
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Taietor de pizza
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
la 16:18
de Bucataras 8
ieri la 17:01
ieri la 16:32
ieri la 12:06
pe 06.11 la 11:14
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
Bucataras
mirela0911 8
Ureaza-i "La Multi Ani!"
katty 7
ella49 1
Dana2010 1
nicoleta_radvan 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrama de oaie, afumata
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...