
publicat la 20.12.2020
publicat la 13.12.2020
publicat la 30.11.2020
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Gogosari in otet
Gogosarul se spala, se scoate cotorul si se taie felii late de doua-trei degete. Hreanul se curata si se taie in bucati de cca 5-6 cm. Morcovul de taie rondele. Conopida se desface buchetele . Intr-o oala mare se amesteca 1 litru cu otet de 9 grade acetice, doi litri cu apa,...
Fasole pastai, conservata pentru iarna
Fasolea se curata de codite si se rupe in bucati mai mici, daca este prea lunga. Se pune la fiert ( nu prea mult) in apa cu putina sare, iar cand e fiarta se scoate din apa si se aseaza in borcane. Apa in care a fiert fasolea se potriveste de sare gustand din ea, apoi se...
Vita-de-vie pregatita pentru iarna
Frunzele de vita-de-vie se aduna la sfarsitul lunii mai, cat sunt inca fragede. Eu folosesc frunze de vie ruseasca, intrucat nu-s poroase, au textura fina si nervurile subtiri, ajutand astfel sa nu se rupa frunzele la rulare. Fierbem 2 litri cu apa...