Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 08.12.2018
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...
mai multe
publicat la 11.12.2018
In cont 4
Cantar digital pentru bucatarie
Suport pentru ustensile de bucatarie
Unghiera BISALUO
Set de 10 forme pentru briose
Termometru cu ecran LCD
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:32
de Retete_gustoase 1
ieri la 12:24
ieri la 12:14
ieri la 11:58
ieri la 08:16
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
Bunica 7
Ureaza-i "La Multi Ani!"
papabundetot 1
Doralinda 1
Krystyan Trendy 1
radu_popovici 1
Copiosus 1
mimi_90 1
codoim 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro hello@bucataras.ro
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrav cu zeama de varza si mamaliga
Pestele se curata si se taie bucati. Se pune zeama de varza la fiert impreuna cu hreanul ras. Dupa cateva clocote, se adauga pastravul taiat bucatele. Pastravul fierbe foarte repede, deci dupa alte cateva clocote il iau de pe foc. Ciorba...