Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 10 forme pentru briose
Set de 2 recipiente pentru cereale
Cantar digital pentru bucatarie
Set de 250 forme pentru briose
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Caty 3
la 17:34
la 10:43
de Bucataras 8
la 08:09
ieri la 07:33
pe 18.08 la 11:29
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
oO_ acnA _Oo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexa 1
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...