Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2011
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...
mai multe
publicat la 29.11.2011
Veioza OSVINO, LED
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Unghiera BISALUO
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Set de 2 incaltatoare
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
ieri la 18:08
ieri la 18:00
de RODIMUR 8
ieri la 17:53
de Bucataras 6
pe 29.11 la 09:59
pe 29.11 la 09:49
de oanapl 7
11 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
4 voturi
RODIMUR
Xandrinne
vasimur
Rahela Velicu 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rodica_m 1
luciancj 1
andreigiuk 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Papricaş cu cartofi şi cârnaţi
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...