Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2011
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...
mai multe
publicat la 29.11.2011
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Pensula de patiserie
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:38
de RODIMUR 8
ieri la 15:33
ieri la 12:01
pe 30.05 la 16:01
pe 30.05 la 15:03
de Rocsi 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Papricaş cu cartofi şi cârnaţi
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...