Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 04.02.2017
Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza). Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare. Se...
mai multe
publicat la 04.02.2017
In cont 2
Unghiera BISALUO
Set de 2 borcane de depozitare
Pensula de patiserie
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 7
ieri la 20:44
de Bucataras 6
pe 22.11 la 16:33
pe 22.11 la 16:03
pe 22.11 la 12:08
pe 21.11 la 10:51
4 comentarii
3 comentarii
de Panacris 9
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
oanapl
vasimur
RODIMUR
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu ce vreti voi
Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza). Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare. Se...