Cum se prepara Prăjitură cu ciocolată și pere - Desert delicios și aromat:
Curăță perele de coajă și de cotoare și taie-le în cuburi.
Pune la încins o tigaie, pune untul și o lingură de zahăr și lasă pe foc până se topește și începe să...
Cum se prepara Salată de varză roșie la borcan - Rețeta simplă și rapidă
Într-o cratiță, pune apă, puțină sare, boabele de piper și frunzele de dafin. Fierbe soluția până când sarea se dizolvă complet, apoi las-o să se răcească puțin.
Toacă varza...
Cum se prepara acest Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste:
Curăță vânăta de cotor și tăi-o cubulețe. Prăjește cuburile de vânătă în ulei de floarea soarelui cu un praf de sare. Lasă-le să se rumeneasca frumos,...
Cum se prepara acest Aluat de pizza - Rețeta de bază:
Într-un bol, pune făina, fă un locaș și adaugă puțină apă călduță. Adaugă zahărul și drojdia, amestecă puțin cu o lingură din lemn și lasă deoparte pentru 10 minute.
După cele 10 minute, adaugă uleiul,...
Cum se prepara Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă - Rețeta perfectă pentru un desert delicios:
Preîncălzește cuptorul la 190 grade C. Pregătește tava de copt cu hârtii de brioșe.
Într-un bol sparge ouăle, adaugă un praf de sare,...
Cum se prepara Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat:
Rumenește miezul de nucă într-o tigaie uscată. Atenție să nu se ardă.
Într-o cratiță, amestecă zahărul cu apă și fierbe-le la foc mediu, până când...
Cum se prepara Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale:
Pliază fiecare foaie de plăcintă sub formă de evantai, apoi aseaz-o într-o tavă de copt, formând o bază. Pune foile în cuptorul preîncălzit, la 200 grade C, timp de 10-15...
Cum se prepara Pâine cu cheddar și măsline - Rețeta savuroasă și ușor de preparat:
Cerne făina într-un bol mare. Fă un locaș în mijlocul făinii și adaugă drojdia, apă călduță. Amestecă puțin cu o spatulă, apoi adaugă sare.
Amestecă bine toate...
Cum se prepara Ciocolată de casă cu nuci și alune - Rețeta clasică
Într-o tigaie rumenește puțin nucile și alunele, apoi scoate-le și lasă-le la răcit.
Într-o cratiță, amestecă zahărul cu apa și fierbe-le la foc mediu, până când zahărul...
Cum se prepara Sandwich cu prosciutto, camembert și smochine - Combinația excelentă de gusturi:
Taie chiflele în jumătăți și stropește-le cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin într-o tigaie încinsă.
În aceeași tigaie, rumenește apoi...
Cum se prepara Budincă de pâine - Rețeta ușoară și delicioasă
Într-un bol, sparge ouăle, adaugă zahărul, esența de vanilie și amestecă bine. Încorporează și laptele amestecând continuu.
Rupe pâinea în bucăți potrivite, pune-le...
Cum se prepara Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar:
Mărunțește biscuiții și amestecă-i cu untul topit.
Taie smochinele cuburi, apoi pune-le într-o crăticioară, pe foc. Adaugă zahărul tos, coajă și suc de lămâie și amestecă...
Cum se prepara Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios:
Amestecă făina cu praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Într-un bol sparge 2 ouă, adaugă zahărul, un praf de sare, esență de vanilie. Mixează bine până...
Cum se prepara Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri:
Într-un bol, mixează untul cu zahărul până devine cremos. Adaugă gălbenușurile unul câte unul, apoi esența de vanilie.
Încorporează treptat făina...
Cum se prepara Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă:
Taie coaja de pâine, și, cu ajutorul unui sucitor, presează fiecare felie de pâine.
Așază pe fiecare câte o felie de cașcaval și una de de șuncă presată, apoi rulează totul...
Cum se prepara Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă
Taie carnea în cuburi potrivite.
Pune o tigaie la încins cu puțin ulei și rumenește carnea. Condimentează cu sare și piper. După ce s-a rumenit bine carnea, scoate-o pe o...
Cum se prepara Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos
Preîncălzește cuptorul la 190 grade C.
Tapetează cu hârtie o tavă de copt de aragaz. Așază aluatul de tartă în tavă și decupează un disc mare. Presară în strat egal miezul de nucă tocat mare....
Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă
Curăță și feliază subțire ceapa și usturoiul.
Pune ulei de măsline la încins, într-o cratiță mare. Călește ceapa și usturoiul cât să capete puțină culoare.
Taie cuburi...
Cum se prepara Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C și pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Toarnă smântâna lichidă într-un bol,...
Cum se prepara Banana Bread - Rețetă pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă:
Preîncălzește cuptorul la 175°C și unge o tavă de chec cu unt sau tapeteaz-o cu hârtie de copt.
Pasează 3 banane coapte cu o furculiță până obții un piure fin....
Cum se prepara Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă:
Într-un vas mare, sparge cele 4 ouă, pune un praf de sare, zahărul, esență de vanilie și de lămâie. Mixează bine toate ingredientele până obții o compoziție...
Cum se prepara Salată cu smochine și brânză camembert - Rețeta delicioasă și rafinată:
Rumenește ușor mugurii de pin într-o tigaie curată, apoi scoate-i pe o farfurie.
Taie brânza camembert în triunghiuri sau bucăți potrivite, după gust....
Cum se prepara Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparat:
Îndepărtează cotorul de la vânătă și tai-o în bastonașe potrivite. Condimentează-le cu sare.
Amestecă făina cu sare, piper, praf de usturoi și boia de ardei....
Cum se prepara Chifle de casă - Rețeta cu frământare redusă:
Amestecă făina cu drojdia uscată. Adaugă un praf de sare și amestecă. În mijlocul făinii, fă un locaș și adaugă apa călduță și uleiul de măsline.
Amestecă bine toate ingredientele până se...
Cum se prepara Rețeta delicioasă de biscuiți cu unt și fulgi de ciocolată:
Într-un bol mare , mixează untul cu zahărul brun și un praf de sare până obții o cremă pufoasă. Adaugă ouăle și esența de vanilie,...
Cum se prepara Zacuscă cu ciuperci - Deliciul legumelor de toamnă
Toacă ceapa mărunt și rade morcovii.
Pune la încins uleiul de floarea soarelui într-o cratiță mare, apoi pune legumele tocate la călit. Adaugă puțină apă, pune capacul și lasă la fiert, la foc...
Cum se prepara Tartă cu banane și caramel - Desert delicios și rapid
Într-o cratiță cu fundul gros, pune zahărul la foc mediu. Poți adăuga și puțină apă pentru a ajuta zahărul să se dizolve mai uniform, dar nu este obligatoriu. Lasă zahărul să se topească fără să...
Cum se prepara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat
Taie roșiile și ardeiul în felii subțiri. Pregătește o tavă termorezistentă și pune puțin ulei de măsline. Așază feliile de roșie și de ardei în strat egal, apoi presară fulgi...
Cum se prepara Rețetă de Melanzane alla Parmigiana – Vinete la Parmigiana ca în Italia:
Taie vinetele în felii subțiri, de aproximativ 0,5 cm grosime.
Presară sare pe feliile de vinete și lasă-le într-o strecurătoare timp de aproximativ 20 de minute pentru...
Mod de preparare Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios
Rade brânzeturile pe o răzătoare cu găuri mari și amestecă-le ușor cu o furculiță. Adaugă ouăle, un praf de sare și piper. Adaugă făina, amestecând treptat pentru a obține o...
Prăjitură cu ciocolată și pere - Desert delicios și aromat
Cum se prepara Prăjitură cu ciocolată și pere - Desert delicios și aromat: Curăță perele de coajă și de cotoare și taie-le în cuburi. Pune la încins o tigaie, pune untul și o lingură de zahăr și lasă pe foc până se topește și începe să...
Salată de varză roșie la borcan - Rețeta simplă și rapidă
Cum se prepara Salată de varză roșie la borcan - Rețeta simplă și rapidă Într-o cratiță, pune apă, puțină sare, boabele de piper și frunzele de dafin. Fierbe soluția până când sarea se dizolvă complet, apoi las-o să se răcească puțin. Toacă varza...
Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste
Cum se prepara acest Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste: Curăță vânăta de cotor și tăi-o cubulețe. Prăjește cuburile de vânătă în ulei de floarea soarelui cu un praf de sare. Lasă-le să se rumeneasca frumos,...
Aluat de pizza - Rețeta de bază
Cum se prepara acest Aluat de pizza - Rețeta de bază: Într-un bol, pune făina, fă un locaș și adaugă puțină apă călduță. Adaugă zahărul și drojdia, amestecă puțin cu o lingură din lemn și lasă deoparte pentru 10 minute. După cele 10 minute, adaugă uleiul,...
Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă - Rețeta perfectă pentru un desert delicios
Cum se prepara Brioșe pufoase cu cacao și ciocolată albă - Rețeta perfectă pentru un desert delicios: Preîncălzește cuptorul la 190 grade C. Pregătește tava de copt cu hârtii de brioșe. Într-un bol sparge ouăle, adaugă un praf de sare,...
Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat
Cum se prepara Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat: Rumenește miezul de nucă într-o tigaie uscată. Atenție să nu se ardă. Într-o cratiță, amestecă zahărul cu apă și fierbe-le la foc mediu, până când...
Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale
Cum se prepara Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale: Pliază fiecare foaie de plăcintă sub formă de evantai, apoi aseaz-o într-o tavă de copt, formând o bază. Pune foile în cuptorul preîncălzit, la 200 grade C, timp de 10-15...
Pâine cu cheddar și măsline - Rețeta savuroasă și ușor de preparat
Cum se prepara Pâine cu cheddar și măsline - Rețeta savuroasă și ușor de preparat: Cerne făina într-un bol mare. Fă un locaș în mijlocul făinii și adaugă drojdia, apă călduță. Amestecă puțin cu o spatulă, apoi adaugă sare. Amestecă bine toate...
Ciocolată de casă cu nuci și alune - Rețeta clasică
Cum se prepara Ciocolată de casă cu nuci și alune - Rețeta clasică Într-o tigaie rumenește puțin nucile și alunele, apoi scoate-le și lasă-le la răcit. Într-o cratiță, amestecă zahărul cu apa și fierbe-le la foc mediu, până când zahărul...
Sandwich cu prosciutto, camembert și smochine - Combinația excelentă de gusturi
Cum se prepara Sandwich cu prosciutto, camembert și smochine - Combinația excelentă de gusturi: Taie chiflele în jumătăți și stropește-le cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin într-o tigaie încinsă. În aceeași tigaie, rumenește apoi...
Budincă de pâine - Rețeta ușoară și delicioasă
Cum se prepara Budincă de pâine - Rețeta ușoară și delicioasă Într-un bol, sparge ouăle, adaugă zahărul, esența de vanilie și amestecă bine. Încorporează și laptele amestecând continuu. Rupe pâinea în bucăți potrivite, pune-le...
Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar
Cum se prepara Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar: Mărunțește biscuiții și amestecă-i cu untul topit. Taie smochinele cuburi, apoi pune-le într-o crăticioară, pe foc. Adaugă zahărul tos, coajă și suc de lămâie și amestecă...
Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios
Cum se prepara Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios: Amestecă făina cu praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Într-un bol sparge 2 ouă, adaugă zahărul, un praf de sare, esență de vanilie. Mixează bine până...
Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Cum se prepara Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri: Într-un bol, mixează untul cu zahărul până devine cremos. Adaugă gălbenușurile unul câte unul, apoi esența de vanilie. Încorporează treptat făina...
Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă
Cum se prepara Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă: Taie coaja de pâine, și, cu ajutorul unui sucitor, presează fiecare felie de pâine. Așază pe fiecare câte o felie de cașcaval și una de de șuncă presată, apoi rulează totul...
Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă
Cum se prepara Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă Taie carnea în cuburi potrivite. Pune o tigaie la încins cu puțin ulei și rumenește carnea. Condimentează cu sare și piper. După ce s-a rumenit bine carnea, scoate-o pe o...
Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos
Cum se prepara Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos Preîncălzește cuptorul la 190 grade C. Tapetează cu hârtie o tavă de copt de aragaz. Așază aluatul de tartă în tavă și decupează un disc mare. Presară în strat egal miezul de nucă tocat mare....
Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă
Cum se prepara Plăcintă cu ciuperci și foietaj - Rețeta simplă și gustoasă Curăță și feliază subțire ceapa și usturoiul. Pune ulei de măsline la încins, într-o cratiță mare. Călește ceapa și usturoiul cât să capete puțină culoare. Taie cuburi...
Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă
Cum se prepara Plăcintă cu smochine și brânză Camembert - Combinația care te va cuceri prin gust și aromă: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C și pregătește o tavă tapetată cu hârtie de copt. Toarnă smântâna lichidă într-un bol,...
Banana Bread - Rețetă pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă
Cum se prepara Banana Bread - Rețetă pufoasă și aromată, simplu de făcut acasă: Preîncălzește cuptorul la 175°C și unge o tavă de chec cu unt sau tapeteaz-o cu hârtie de copt. Pasează 3 banane coapte cu o furculiță până obții un piure fin....
Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă
Cum se prepara Plăcintă turnată cu brânză - Cea mai rapidă și mai gustoasă rețetă: Într-un vas mare, sparge cele 4 ouă, pune un praf de sare, zahărul, esență de vanilie și de lămâie. Mixează bine toate ingredientele până obții o compoziție...
Salată cu smochine și brânză camembert - Rețeta delicioasă și rafinată
Cum se prepara Salată cu smochine și brânză camembert - Rețeta delicioasă și rafinată: Rumenește ușor mugurii de pin într-o tigaie curată, apoi scoate-i pe o farfurie. Taie brânza camembert în triunghiuri sau bucăți potrivite, după gust....
Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparat
Cum se prepara Vinete pane crocante – Gustarea delicioasă și ușor de preparat: Îndepărtează cotorul de la vânătă și tai-o în bastonașe potrivite. Condimentează-le cu sare. Amestecă făina cu sare, piper, praf de usturoi și boia de ardei....
Chifle de casă - Rețeta cu frământare redusă
Cum se prepara Chifle de casă - Rețeta cu frământare redusă: Amestecă făina cu drojdia uscată. Adaugă un praf de sare și amestecă. În mijlocul făinii, fă un locaș și adaugă apa călduță și uleiul de măsline. Amestecă bine toate ingredientele până se...
Rețeta delicioasă de biscuiți cu unt și fulgi de ciocolată
Cum se prepara Rețeta delicioasă de biscuiți cu unt și fulgi de ciocolată: Într-un bol mare , mixează untul cu zahărul brun și un praf de sare până obții o cremă pufoasă. Adaugă ouăle și esența de vanilie,...
Zacuscă cu ciuperci - Deliciul legumelor de toamnă
Cum se prepara Zacuscă cu ciuperci - Deliciul legumelor de toamnă Toacă ceapa mărunt și rade morcovii. Pune la încins uleiul de floarea soarelui într-o cratiță mare, apoi pune legumele tocate la călit. Adaugă puțină apă, pune capacul și lasă la fiert, la foc...
Tartă cu banane și caramel - Desert delicios și rapid
Cum se prepara Tartă cu banane și caramel - Desert delicios și rapid Într-o cratiță cu fundul gros, pune zahărul la foc mediu. Poți adăuga și puțină apă pentru a ajuta zahărul să se dizolve mai uniform, dar nu este obligatoriu. Lasă zahărul să se topească fără să...
Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat
Cum se prepara Rețeta de Bouyourdi - Aperitiv grecesc savuros și ușor de preparat Taie roșiile și ardeiul în felii subțiri. Pregătește o tavă termorezistentă și pune puțin ulei de măsline. Așază feliile de roșie și de ardei în strat egal, apoi presară fulgi...
Rețetă de Melanzane alla Parmigiana – Vinete la Parmigiana ca în Italia
Cum se prepara Rețetă de Melanzane alla Parmigiana – Vinete la Parmigiana ca în Italia: Taie vinetele în felii subțiri, de aproximativ 0,5 cm grosime. Presară sare pe feliile de vinete și lasă-le într-o strecurătoare timp de aproximativ 20 de minute pentru...
Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios
Mod de preparare Bulete de cașcaval - Aperitiv crocant și delicios Rade brânzeturile pe o răzătoare cu găuri mari și amestecă-le ușor cu o furculiță. Adaugă ouăle, un praf de sare și piper. Adaugă făina, amestecând treptat pentru a obține o...