Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cîmpeni, Alba
Bucataras din 29.01.2017
Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.
publicat la 05.12.2021
publicat la 30.11.2021
publicat la 27.11.2021
Esti fierbinte!Tu trebuie sa fii cauza incalzirii globale.
In cont 39
Set de 2 decojitoare universale de legume
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 16:13
la 15:45
de Bucataras 6
la 10:02
ieri la 14:52
ieri la 13:28
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
de laura_n 7
- Andreea -
MotanLaOale
vasimur
mihaelalalala 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
C_Luana_M 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salata de sfecla rosie
Se fierbe sfecla întreagă și cu coajă. Se curăță de coajă după ce s-a răcit și se dă pe răzatoarea mare. Se amestecă cu sarea, uleiul, sucul de lămâie și chimenul până se omogenizează. Se servește la fripturi.