Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Sebeş
Bucataras din 26.01.2011
L aptele se fierbe şi se lasă să se răcească, cât să ţii degetul în el să-l simţi călduţ. Dacă e prea cald, se acreşte şi lasă mult zer. Laptele fierbinte se poate pune direct în oală de pământ. Când e suficient de rece, se pune linguriţa din...
publicat la 24.07.2014
publicat la 13.07.2014
Voturi:21
Voturi:31
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:47
de Panacris 9
ieri la 10:34
ieri la 09:35
de laura_n 7
pe 10.02 la 16:28
pe 10.02 la 11:10
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
6 voturi
vasimur
RODIMUR
adasev12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sis 1
palpabil 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Lapte covăsât(iaurt de casă)
L aptele se fierbe şi se lasă să se răcească, cât să ţii degetul în el să-l simţi călduţ. Dacă e prea cald, se acreşte şi lasă mult zer. Laptele fierbinte se poate pune direct în oală de pământ. Când e suficient de rece, se pune linguriţa din...